3 tilbud

Reise til Paris

En reise til Paris har alt man kan ønske seg på en storbytur, og vi i TravelBird gir deg de beste tipsene om hva du må få med deg på ferie her!
Se mer:
Valgte filtere:
3 tilbud
Filtre Tilbakestill

I Paris finner du verdenskjent kunst og attraksjoner, fantastisk arkitektur, unike shoppingmuligheter og kulinariske opplevelser utenom det vanlige.

Ta turen til latinerkvarteret!Her finner du det verdenskjente universitetet La Sorbonne og den storslåtte Luxembourg-parken, en populær park tilrettelagt for barn. Et perfekt pust i bakken mellom all sightseeingen! Kun noen minutter herfra ligger den verdensberømte kirken Notre Dame, med en detaljrikdom så imponerende at den vil ta pusten fra deg. Om du er sulten eller kaffetørst er den skjulte og sjarmerende plassen Place Dauphine stedet for deg. Her finner du koselige restauranter og kaféer i fleng. Spaser derfra, langs Seinen, til den orginale og sjarmerende bokbutikken Shakespeare and Company. Dette er bare et lite utvalg av hva du har i vente på din neste reise til Paris - det er bare å pakke kofferten og glede seg!

Det skal godt gjøres å kjede seg i Paris. Museer, bygninger, parker og koselige kafeer ligger tettere enn du kan tenke deg.

Steder som Place du Tertre, Moulin de la Galette og rue d’Orchampt er også verdt et besøk på din neste tur til Paris. Frankrikes hovedstad har en imponerende samling museer med kunst i verdensklasse. Louvre troner øverst, mest kjent for det berømte Mona Lisa-maleriet av Leonardo da Vinci. Selve museet er et syn i seg selv, og innenfor døren venter flere etasjer med vakker kunst på deg. Musée de l’Orangerie, som huser Claude Monets kjente Vannliljer og vakre Musée d’Orsay med kunstverk fra noen av verdens mest kjente kunstnere, er også selvskrevne stopp når du skal på reise til Paris. Hvem sa du må reise til Berlin for kunstopplevelser?

Paris er kjent som kjærlighetens by, og passer ypperlig for en reise på Valentine's Day.

Eiffeltårnet er selve kjennetegnet på Paris. Bygningen er imponerende å beundre fra bakken, men du bør også få med deg utsikten fra toppen - den kan ikke beskrives med andre ord enn majestetisk! Visste du at Eifelltårnet kom på andreplass i listen over de mest Instagrammede turistattraksjonene i verden. En annen konstruksjon som har figurert på utallige postkort er Triumfbuen. Den ble i sin tid påbegynt av Napoleon som et symbol på Frankrikes seire, og ligger i enden av den berømte paradegaten Champs-Élysées. Det er ikke bare fra toppen av Eiffeltårnet du kan nyte utsikten over Paris. Fra toppen av Montmartre, ved kirken Sacré-Coeur, vil du kunne skue utover byen.

I det 9. arrondissement, rett ved det flotte arkitekturverket Opera Garnier, finner du shoppingmuligheter tett som haggel. Sett av tid til dette på din neste tur til Paris!

I dette området finner du to av de største shoppingmagasinene i Paris: Printemps og Galleries Lafayette. Sistnevnte huser ikke bare unike butikker og fantastiske shoppingmuligheter, men er også utsmykket med vakker dekor og et unikt tak. Så husk å se opp! I begge magasinene finner du avdelinger med alt fra sko til kosmetikk, klær og alle typer merker. Varehusene vil tilfredstille luksusdyret i deg, blant annet med de franske merkene Dior og Louis Vuitton. Om du heller mer mot den rimeligere enden av skalaen finner du også Topshop, Zara og Adidas her. I området med navnet Triangle d’Or, “det gylne triangel”, finner du noen av byens mest eksklusive butikker, med flott Haute Couture-design. Det er ikke bare på en reise til London du kan handle til lommeboka sprekker - ta med deg din shoppingglade venninnegjeng til denne vakre storbyen!

Alt fra et klassisk boulangerie til restauranter som kan skilte med en eller flere Michelin-stjerner. For ikke å snakke om ostene og vinene!

Fransk mat varierer fra region til region og valgene er like mange som antall områder. På din reise til Paris er det utallige muligheter for alle smaksløker! Er du en lidenskapelig gastronom? Eller drømmer du om en saftig croissant til frokostkaffen? I Paris vil du ikke trenge å lete lenge.

Baguetten er en selvfølge mens du er her. I Paris er man så lidenskapelig opptatt av dette lange brødet at de har en årlig konkurranse for å kåre den beste baguetten. Croque Monsieur er en form for smørbrød med stekt skinke og ost, samt litt Bechamel-saus. Franskmennene vet også hvordan de skal temme sukkersuget ditt. Deilige makroner i alle farger og smaker er en selvfølge, i tillegg til ekte crêpes fra en av de mange gatebodene. I Paris kan du regelrett fråtse i godsaker!

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret