250 kr

Reisegavekort

Overrask de du er glad i med et TravelBird gavekort. Da kan de selv velge den reisen de ønsker og bli inspirert. Ingenting er bedre enn nye opplevelser!

Gøy med gavekort!

Når du kjøper et gavekort, får du en brettbar versjon du kan skrive ut. Følg instruksjonene og overrask vennene dine!

Velg gavekortet ditt

Hvordan det fungerer

  1. 1. Velg gavekortet du gjerne vil gi.
  2. 2. Motta og skriv ut ditt gavekort.
  3. 250 kr
    3. Overrask dine venner og få et smil!

Regler

For å se alle vilkår og betingelser for TravelBird verdikupong, se her here.

Å finne på gaver kan være stressende og vanskelig. Hva skal du gi en person som har alt? Svaret er enkelt: Et reisegavekort!

Ikke bare er det enkelt og praktisk, det er også en personlig og hyggelig gave, som alle vil sette pris på. Å gi bort en reise er det samme som å gi bort minner i gave - hva er vel bedre enn det? Du kan enten gi bort et gavekort på en ferie sammen med deg eller la personen velge fritt. Kanskje foretrekker vedkommende å utforske verden alene?

Det blir stadig vanskeligere å finne på gaver. Hva skal du gi i julegave til svigermor, eller i bryllupsgave til det nygifte venneparet? Ofte kan det være vanskelig å komme på gode gaver, enten fordi de har alt eller fordi du føler at du ikke kjenner dem så godt at du vet nøyaktig hva de trenger eller ønsker seg. Alle liker å reise, og et reisegavekort er derfor den ultimate gave uansett anledning!

Det er ikke alltid like lett å tenke ut den perfekte gaven, og det blir spesielt vanskelig når du vet at personen har alt fra før. Hva er vel da bedre enn en reisegavekort?

Om det er til svigermor, besteforeldre eller søsken er det ofte vanskelig å tenke ut gaver. Man ønsker å gi noe de setter pris på og som de blir glade for, men det er ikke alltid en enkel oppgave. Kanskje du har gått tom for gaveideer, eller ikke kjenner personen du skal gi en oppmerksomhet så godt at du vet akkurat hva de ønsker seg?

Når blomster og vinflasker er brukt noen ganger er det gøy å kunne gi en litt mer spesiell gave, og hva kan vel slå et reisegavekort? Det vil være som å pakke inn minner i gavepapir, og i tillegg kan personen selv velge destinasjon! Kanskje har du alltid hørt snakk om en by vennen din vil dra til? Eller trenger mor å skjemmes bort på spa en helg? Fordelen med å gi et reisegavekort framfor penger er at du legger føringen for hva gaven skal brukes til, og du vet at mottakeren vil få en pause fra hverdagen. Vi kan love deg at vedkommende setter pris på det!

Du skjønner hva vi mener: Når ansiktet til en du er glad i stråler og sprekker opp i et stort smil - da vet du at gaven din virkelig har gledet mottakeren!

Alle liker å reise. Om det er på spa i Riga for å slappe av, på tur til Camp Nou for å se favorittlaget Barcelona spille eller på rundreiser i Asia så har alle et behov for en pause fra hverdagen. Hva er vel bedre enn å gi bort et gavekort? Det er ikke alltid man vet hva drømmedestinasjonen er, og et reisegavekort gir derfor muligheten for personen til å velge sin drømmereise selv.

Du vil med andre ord gi bort opplevelser for livet i gave! Man streber ofte etter at gaven man gir bort skal huskes i lang tid. En reise vil skape minner for livet! Den heldige mottakeren kan selv velge å bestille med familien, venner, kjæresten eller andre man er glad i. Eller kanskje han foretrekker å reise alene? Med et gavekort kan han velge selv og er ikke bundet til noe!

Den største fordelen med et gavekort er at personen du gir det til har valgfrihet, men er samtidig tvunget til å prioritere seg selv i en hektisk hverdag.

I dagens hektiske hverdag kan det være lett å glemme seg selv. Med en reise tvinges man bort fra hverdagens kjas og mas, og det er en gave som varer lenge: Først skal reisen planlegges, så skal den gjennomføres, og i etterkant har man minner å se tilbake til. Et reisegavekort er en annerledes gave, og vi kan love at den faller i god jord hos mottakeren!

Når du ikke vet hva du skal gi til noen er et gavekort perfekt. Du har gitt dem noen rammer, men de har også muligheten til å velge selv. En annen stor fordel for deg er at du kan bestille gavekortet bare ved noen få tasteklikk, fra sofaen hjemme i stua. Du slipper stressende kjøpesentre og varme butikker - enklere og mer komfortabelt blir det ikke!

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret