Reisetilbud

Ønsker du å booke din neste ferie, men er usikker på hvor? TravelBird har mange ulike reisetilbud til land som Italia, Kroatia og Hellas!

Tilbud

Velg en avreisedato
21 tilbud
Er du av typen som alltid har et spesifikt sted i tankene når du skal på ferie, eller har du kanskje sett deg ut et land du vil besøke men er usikker på hvilken by eller hvilken landsdel? Vi hjelper deg på vei!

Vi mennesker er forskjellige når det kommer til reise. Noen finner favoritter og returnerer til dette stedet år etter år, mens andre liker å oppleve et nytt sted hver gang. Andre igjen har kanskje hørt tips og råd fra venner og familie, eller har lest det et sted og vil gjerne prøve det ut. I denne kategorien har vi samlet reisetilbud kategorisert etter land, slik at du enkelt kan finne fram til inspirerende tilbud i landet du har hørt eller lest om.

Å reise gir deg muligheten til å utforske et nytt sted. Men det er ikke alltid like lett å vite hvor man skal reise - det finnes jo uendelig mange muligheter! Det er her vi ønsker å lede deg inn på det rette sporet for deg, med inspirerende tilbud og spennende reisekombinasjoner. Det er kjedelig å måtte tråle seg gjennom hundre nettsider før man finner en reise man har lyst på, når du kan finne spennende tilbud på rekke og rad i denne kategorien!

Prøv noe nytt!

Det er ferietid, og endelig har du tid og mulighet til å utforske, prøve og feile. Tenk utenfor boksen og beveg deg utenfor komfortsonen!

Om du er av den spontane typen eller ei er det alltid gøy å oppleve noe nytt. Utfordre deg selv på din neste ferie med våre reisetilbud!

Å utfordre seg selv trenger ikke nødvendigvis innebære å hoppe i fallskjerm eller drive med ekstremsport. Det kan rett og slett være å utforske et annet land enn det man vanligvis drar på ferie til, eller å delta på kurs, ekskursjoner og guidede turer man ikke har testet ut før. Spesielt dersom du ikke har bestemt deg for hvor du skal på din neste ferie er det perfekt å prøve ut noe nytt!

Har du alltid drømt om å lære operaens språk, italiensk? Da bør du benytte neste ferie i pizzaens hjemland til å delta på et språkkurs. Eller kanskje du alltid har hatt lyst til å delta på et kulinarisk kurs eller vinsmaking i Frankrike? Hva med elefanter og aper på nært hold? Thailands varme klima og eksotiske natur har i vært en feriefavoritt for nordmenn i flere år, og bør utforskes om du ønsker å oppleve en annen kultur!

Ferie for store og små

Planlegger du din neste ferie med barnefamilien eller kjæresten? Eller kanskje en stor vennegjeng? En ferie tilpasset alles ønsker og behov er viktig!

For en vellykket ferie er det viktig å ta hensyn til ønskene og behovene til alle dine medreisende. Sett av tid til planlegging i forkant av turen og finn ut hva dere vil få ut av feriedagene deres!

Planlegger du en tur med familien? Spesielt om man har med små barn kan det være lurt å ha noen planer for ferien i bakhånd. Mange hoteller og feriesteder har basseng, lekeområder og opplegg tilpasset de yngste slik at de kan holde seg i aktivitet. Ellers er det ofte nok av fornøyelsesparker, spennende museer og historiske steder barna har lært om på skolen som kan være populært blant familens yngste.

Om du skal bestille reise med din kjære er kanskje et spa på Aker Brygge, en fin restaurant i Aten eller romantiske gondolturer i Venezia en god idé? Toscanas vakre og vidstrakte vinranker er heller ikke å forakte om du skal på en romantisk tur til Italia! For vennegjenger på tur har dere også mye å velge mellom blant TravelBirds reisetilbud. Spesielt Hellas og Kroatia er populære steder, med alt lagt til rette for sol og bading på dagtid og god mat og drikke når solen har gått ned. Den beste måten å utforske noe nytt og virkelig tillate seg å slappe av på er for mange å reise alene. Når man går solo har man kun seg selv å tenke på og ta hensyn til - for en frihetsfølelse!

Feriefavoritter

Som trekkfuglene trekker mange nordmenn sydover til varmere strøk. Forskjellen er at vi gjør det året rundt, ikke bare om vinteren.

Nordmenn elsker sol og varme, og lar seg ikke be to ganger før man drar på ferie til sydligere strøk. Blant favorittene er Kroatia, Hellas og Italia.

Både om vinteren og sommeren er nordmenn glad i å farte utenlands. Det kan være vanskelig å få dekket sitt daglige D-vitamininbehov i hjemlandet i vinterhalvåret, og mange velger derfor å legge ferieturen til utlandet. Men også om sommeren velger mange varmere strøk, hvor været som regel er mer stabilt og man kan oppleve et annet klima og en annen natur, for ikke å snakke om maten og kulturen!

Men om du foretrekker nabolandene og setter pris på kort reisevei har våre naboland mange gode reisetilbud å by på! Söta bror har vakker natur som bør utforskes, og den svenske skjærgården er nydelig om sommeren. Hjemlandet til Pippi Langstrømpe og Emil fra Lønneberget er dessuten et eventyr for barn, med mange temaparker, dyreparker og fornøyelsesparker. Ferie i hjemlandet er også en storfavoritt blant nordmenn - utforsk vårt langstrakte land, det har uendelig mye å by på!

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret