tilbud

Restplass Mallorca

Ta deg en velfortjent ferie med sol, sommer og nydelig atmosfære, og book restplass Mallorca med TravelBird!
Se mer:

En fantastisk øy; som tilbyr opplevelser, sol, varme og nydelig turkis vann. Ikke mer enn en liten flytur fra Oslo, og du er i helt andre omgivelser enn det du er vant til hjemme i Norge.

Mallorca ligger midt i Middelhavet rett utenfor kysten av Spania. Hovedstaden er Palma, og er også hovedstaden i Balearene regionen. Med sine 3640 kvadratmeter og omtrent 200 meter fra fastlandet, er det den aller største øya i den baleariske gruppen. På bare litt under tre timer fra Oslo kan du oppleve denne solfylte og herlige øya. Det er virkelig å anbefale å bestille restplass Mallorca for å få en etterlengtet og avslappende ferie. Det er også anbefale å booke hotell Spania, så man får oppleve det fastlandet har å by på. Øya tiltrekker seg mer enn 10 millioner besøkende hvert eneste år; som ønsker å rømme unna hverdagens stress og mas, og oppleve fine sandstrender, idylliske viker og flere flotte naturreservater. Mallorca har et vidt spekter av forskjellige turister som besøker øya. På den ene siden har du reisende som ønsker å ligge på stranden langs det turkisblå vannet på dagtid, og senere gå ut og svinge seg ut i de sene nattetimer. Eller så har du den økoturisten som heller vil bruke dagene sine ute i naturen for å utforske alt det Mallorcas vakre natur har å by på. I tillegg er det turister som barnefamilier og eldre, som bare ønsker å nyte en ferie med god mat, sol og varme. Mallorca er også helt ideelt for kulturelskere. Hvis du besøker hovedstaden Palma kan du reise rundt og oppleve hvordan byens historie med romere og maurere har vært med å konstruere hvordan byen ser ut i dag. Ikke nok med det, så kan du aktivisere deg med alt fra kitesurfing, terrengsykling langs smale stier i fjellet, til klippestuping rundt om på øya. Det er uendelig med muligheter, uansett hva du måtte ønske eller leter etter.

Hovedstaden Palma; en vakker by med kulturelle attraksjoner.

Her har du alt fra koselig shoppinggater, natur, strender, til lekre arabiske bad - her finnes det en aktivitet for alle.

Det er velkjent at Mallorca er en festøy, men dette er absolutt ikke det eneste øya kan tilby. Palma er en av de mest populære byene å besøke når man er på Mallorca, her kan du oppleve en fantastisk atmosfære, og utsøkt arkitektur. Du kan vandre gjennom de smale gatene, og videre inn på de pittoreske torgene, eller besøke de travle gatene som er fulle av butikker, tapasbarer, og sjarmerende gallerier. Det er også å anbefale at man setter seg ned på en terrasse samtidig som man følger med på forbipasserende turister, eller bare lener seg tilbake, lukker øynene, og nyter solens varme. Rundt om i byen kan du også finne flere severdigheter, som bygninger fra romertiden, og gamle bymurer. Midt i Palma finner du i tillegg gamlebyen, også kalt Casco Antiguo, og dette området har i tillegg havet som nærmeste nabo. Dette er et område hvor du kan ta ting i et rolig tempo, med avslappende spaserturer, og deretter ta et glass vin, eller en kopp kaffe på en av de altfor mange uteserveringsstedene. Når du har booket restplass Mallorca burde du dra for å utforske La Seu-katedralen. Konstruksjonen av denne kirken, som ble bygget på 1300-tallet, ble først og fremst konstruert til ære for jomfru Maria. En annen attraksjon du også må ta deg tid til å oppdage er Castell de Bellver, som er et gotisk slott som ligger nordvest for Palma. Dette slottet er faktisk en av de få slottene i verden som er runde, og de brukte kun 9 år på å bygge det. På 1400-tallet ble det brukt som kongelig bolig, men det ble omgjort til et militært fengsel rundt 400 år senere. I dag fungerer slottet som et museum, hvor du kan få se både permanente utstillinger og de originale rommene. Det er nok av ting å finne på hvis du ønsker en aktiv ferie.

Er du glad i vannsport, er Mallorca den perfekte destinasjonen for deg.

Denne øya kan lokke med klart, blått vann og enorme sandstrender.

Langs den 550 kilometer lange kysten av Mallorca kan du finne opptil 340 strender, hvor du kan nyte late dager med sol, varme og deilig badevann. Det er som nevnt nok av strender, hvor spesielt Cala Millor eller Platja de Muro er blant de mest populære. Her kan du slappe av på den perfekte vedlikeholdte sanden med luksuriøse solsenger, mens du ligger og nyter livet og jobber med brunfargen. På disse strendene får du også valuta for pengene i henhold til TravelBirds Strandprisindeks 2017. Hvis du er interessert i å dra på en strand hvor du kan få litt fred og ro, er det flere bortgjemte bukter. Andre strender som Calo d’Es Moro og Cala Tuen er også svært populære strender. Her kan du nyte livet i vannet på en bademadrass, eller ta en ordentlig svømmetur i det krystallblå havet. Er du litt mer eventyrlysten er det også nok av ting å finne på langs kysten. For eksempel er det muligheter for å ta dykketimer eller en snorkletur langs øya, og se alt det havet har å by på av liv og røre. Hvis du vil se den absolutt vakreste undervannsverdenen er det anbefalt at du er reiser nordover eller vest for øya. Hvis du ikke har fått nok av det Middelhavet har å by på når du har bestilt restplass Mallorca, kan du også dra på kajakkpadling, seiling, vindsurfing eller klatring i huler. Hvis du ønsker å oppleve den spanske naturen, bør du besøke øya Sa Dragonera. Dette er en øy som ligger rundt 6 kilometer fra Mallorca, og det beskyttede naturområdet har mer enn 300 forskjellige typer planter, og flere forskjellige fuglearter. Det er også muligheter for å klatre opp tårnet som står på toppen av øya, og her kan du få en unik utsikt over denne grønne steinøya, men også se over til Mallorca som ligger rett ved. Du trenger virkelig ikke å slite med å finne noe du skal finne på når du bestiller restplass Mallorca. Her kan du utforske denne koselige byen, nyte dagene med lange turer gjennom fjellene, og deretter slappe av og kose seg langs kysten på en av Mallorcas fantastiske strender. Hvis du allerede har fått nok av øya og er mer eventyrlysten, bør du absolutt vurdere en reise til Gran Canaria før du vender snuten hjemover.

Booker du restplass Mallorca er det nok av restauranter og god mat som venter på deg, spesielt er tapasrestauranter deres absolutte spesialitet. Maten fra Mallorca er spesielt kjent for friske grønnsaker, hvitløk og olivenolje. Det er også flere typer pølser og skalldyr som selges her, og øya har god tilgang til forskjellige gode råvarer. Noen av de lokale spesialitetene er Bocadillo, som er en baguett hvor du kan ha forskjellige type tilbehør, hvor da spesielt skinke er den mest populære. En annen spesialitet er sobrasada, som er en berømt, smakfull pølse, som kan benyttes i alt fra tapas, som en hovedrett, eller som et tilbehør i en gryterett. Ikke nok med det, så har også Mallorca noe som ligner på den italienske bruchettaen. Dette kaller de for Pa amb Oli, og det er en brødskive som er smøret inn med hvitløk, og senere dyppet i olivenolje med noe salt på toppen. Til dette kan de bruke alt fra tomat, litt ost og skinke, men du kan også oppleve at det blir servert med sardiner. Selv om Mallorca ikke er den typiske gourmetdestinasjonen, er det rimelig å spise ute, og du kan også finne svært gode restauranter hvis det måtte ønskes.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret