Restplasser fra Bergen

TravelBird kan tilby restplasser fra Bergen til en rekke destinasjoner i utlandet. Reis til favorittdestinasjonen din eller prøv noe nytt. Valget er ditt!

Tilbud

Velg en avreisedato
71 tilbud
Ingenting slår rushet og spenningen forbundet med en spontan ferietur.

Velger du restplasser fra Bergen kan du få rimeligere reiser til spennende nye steder. Bergens flyplass Flesland kan friste med direktefly til en rekke ulike destinasjoner. Finn din neste ferietur hos oss i TravelBird! Du finner direkteruter fra Bergen til en rekke kjente soldestinasjoner, slik som Antalya i Tyrkia, Malaga og Alicante i Spania, samt Kanariøyene. I tillegg til charterturer til Alicante, Lanzarote, Palma Mallorca, Rhodos, Manchester og Tenerife. Trenger du litt sol, eller et avbrekk i hverdagen er mulighetene mange!

Byen mellom de syv fjell er fantastisk når sola skinner, men det er ikke akkurat til å stikke under en stol at det noen ganger kan regne -litt- vel mye i Bergen. Savner du sommersol, en paraplydrink i hånden, lyden av bølgesus og sand mellom tærne er det ingenting i veien for å ta seg en siste-liten tur. Restplasser er gjerne forbundet med hopp-på-turer til Hellas, Spania eller Kanariøyene, men det trenger ikke være det, og du trenger absolutt ikke å reise langt. Av og til er det bare en liten helgetur som skal til for å få et nytt friskt pust inn i den grå hverdagen. Da kan vi friste med reiser til en rekke storbyer i Europa. Ferie er gjerne forbundet med noe nytt, et avbrekk fra hverdagen. Hva er vel mer nytt enn å reise til et helt nytt sted? Smake nye retter, gå i nye gater og kjenne seg lykkelig.

Få en pause i hverdagen med restplasser fra Bergen

Akkurat når du trenger det

Ta turen til Gran Canaria. Besøk bananplantasjer og nydelige gamle byer i nord, nyt et bedre tapasmåltid på en av gamlebyen Veguetas små trivelige restuaranter.

Dra på delfinsafari. Besøk Museo Canario, hvor du får en fin innføring i øyas historie, eller besøk reptilparken Reptilandia. Eller legg deg paddeflat på stranda i så mange dager på rad du ønsker. Ferien er til for å nytes, og hva det innebærer er helt opp til deg. Hva med å reise enda lenger? Eksotiske Thailand kan friste med silkekupp på det lokale markedet, elefantriding, eksotiske frukter og nydelig thaimat, milevis med hvite sandstrender og et bredt spekter av ulike templer.

Kos deg med mørt lammekjøtt, couscous og myntete i Marokko. Besøk markeder som bugner over av vevde tepper i vakre farger, eller ta turen til Afrikas største kjøpesenter. Eller hva med å nyte late dager i sola på nordmenns storfavoritt Mallorca. Øya kan by på 300 soldager i året, og her finner du virkelig noe for enhver smak. Lad batteriene på spa, dra på vinsmaking eller slå et slag golf. Kjenn på adrenalinrushet fra sykkelsetet, på nye og spennende sykkelruter. Øyas unike natur gir såpass varierte og utfordrende ruter at den er en populær treningsdestinasjon for Team Sky.

Reis til en spennende Europeisk storby!

Ta en pause fra hverdagen med en weekendtur med restplass Bergen

Du finner mange spennende byer dersom du vender nesa østover med restplasser fra Bergen.

Destinasjoner med direktefly fra Flesland er de polske byene Gdansk, Krakow og Warszawa, Tsjekkias hovedstad Praha, Litauens hovedstad Vilnius, og Latvias hovedstad Riga. Ta en spasertur gjennom de trange brosteinsgatene i Gdánsk, en av Polens eldste byer. Byen har en særdeles spennende historie. Visste du at den markerer stedet for starten av andre verdenskrig? Eller at det var her kommunismens fall i Sentraleuropa startet? Besøk Mariakirken, verdens største mursteinskirke, prøvesmak piroger eller besøk St. Dominic messen. Ta turen til Praha, den gylne byen med hundrevis av spir. Her finner du gotisk-, romersk- og barokkarkitektur i skjønn forening. Spaser over Karlsbroen, en av Europas eldste steinbroer. Skjem deg bort med tsjekkisk øl, enten du foretrekker en tradisjonell Pilsner, eller har lyst på en øl med kanelsmak. Byen kjent som Prahas lillesøster, Vilnius, tilbyr gode shoppingmuligheter, stemningsfulle gater, fascinerende museer og et rikt utvalg av ulike spabehandlinger. Nyt en deilig ansiktsbehandling eller oppgrader garderoben med nye plagg. Det fortjener du!

Spennende gastronomiske reiser

Noe av det beste med å reise er å prøve nye retter, kanskje finner du en ny favoritt med restplasser fra Bergen

Spennende Budapest kan by på tradisjonell ungarsk mat, som den kjente suppen Gulasj.

Prøv bakverket kürtőskalács, som er gjærdeig formet som en. Du får den i forskjellige smaker, som med sjokolade, karamell, sukker eller kanel. I byens store markedshaller finner du de krydrede chilipølsene Kolbász, ungarsk salami og blodpudding. Besøk det 24 kilometer lange grottesystemet under slottspalasset, spaser i de pittoreske hagene, eller besøk Budaslottet. Ta turen til Riga, byen som er kjent for sin Art Nouveau-arkitektur, og som den baltiske gastronomiske hovedstaden. Her blir du tatt med på en spennende gastronomisk reise, i en fusjon av tradisjonelle latviske smaker og moderne retter. Besøk Laima sjokolademuseum, hvor du får en innføring i sjokoladeproduksjon, samt muligheten til å lage dine egne godbiter. Besøk Europas største basar, med nesten 100 000 daglige besøkende, ta turen til byens TV- og radiotårn, en av de høyeste strukturene i EU, eller se en spennende ballett- eller operaforestilling. Valget er ditt og mulighetene er mange. Se etter restplasser fra Bergen, og finn din neste reisedestinasjon!

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret