Restplasser fra Stavanger

Det er noe magisk med spontanturer til utlandet. Bestill din neste reise hos TravelBird, med restplasser fra Stavanger.

Tilbud

Velg en avreisedato
71 tilbud
Det er noe magisk med spontanturer til utlandet.

Enten det er en ukes ferie til en kjent og kjær soldestinasjon, eller en helgetur til en europeisk storby. Plei kjærligheten, dra på venninnetur med tilhørende spa og shopping, eller ligg strekt ut på en strand i en ukes tid. Slå av telefon, les en bok, nyt et glass vin. Legg stress og mas igjen hjemme og bare nyt, det har du fortjent! Reis til Kanariøyene, eller Marrakesh. Besøk romantiske Krakow, eiffeltårnet i Paris, Islands hovedstad Reykjavik, eller solrike Costa Brava. Nyt luksus i vakre Warszawa, dra til glitrende London, eller reis på en himmelsk rundreise i Thailand. Besøk fargerike Dublin, billedskjønne Roma eller sjarmerende Edinburg. Du velger hvor du har lyst å dra med restplasser fra Stavanger!

Restplasser er noe vi nordmenn gjerne forbinder med hopp-på-turer til land i Sør-Europa, men det trenger det absolutt ikke være. Det går direktefly fra Sola til en rekke Europeiske storbyer. Besøk hovedstadene i våre kjære naboland, Sverige og Danmark. Reis østover til en av de polske byene Gdansk, Krakow eller Warszawa. Besøk Amsterdam, Barcelona, eller London. Dersom det frister mer med lange, late dager i sola, tar du turen til Mallorca. Her kan du velge mellom sand mellom tærne, avkobling på spa, sjarmerende landsbyer og adrenalinrush fra sykkelsetet. Eller hva med en tur til vakre Costa del Sol, Gran Canaria eller Tenerife? Du bestemmer hva du har lyst å bruke ferien din på! Pakk med deg badehåndkleet, solkrem og en god roman. Nyt et iskaldt glass sangria i solen, og kjenn at du lever!

Ta en pause fra hverdagen i en europeisk storby

Oppdag de vakreste stedene Europa har å by på med restplasser fra Stavanger

Ta turen til Wien i Østerrike med restplasser fra Stavanger.

Byen som er kjent som fødestedet til wienervalsen, og hvor de kjente komponistene Mozart, Beethoven, Shubert og Brams fremførte sine verk i byens konsertsaler. Pynt deg og dra på en klassisk konsert med Wiens filharmoniske orkester, i konsertsalen Musikverein. Besøk St. Stephens katedralen. Visste du at det var her Mozart giftet seg med sin kone Constanze Weber i 1782? På byens spanske rideklubb får rytterne av de berømte Lipizzanerhingstene sprangridning og dressur til å se ut som en lek. Besøk det ikoniske pariserhjulet i Wiener Prater, Schönbrunn-palasset eller museumsområdet MuseumsQuartier.

Besøk den estiske hovedstaden Tallinn, med sin berusende blanding av skyskrapere i glass, barokkpalasser, gamle kirkespir, attraktive spisesteder, solrike kaféer, glitrende kjøpesentre, og sovjetiske throwbacks. Besøk nasjonaloperaen i Baltikums kulturhovedstad Riga. Byen som ble bombet under andre verdenskrig, og som senere ble rekonstruert til å se ut slik det så ut før krigen. Gamlebyen, som står på UNESCOs verdensarvliste, kan by på et hav av rimelige shoppingmuligheter. Drikk kaffe på hipsterkaféer, og lag dine egne godbiter på byens sjokolademuseum, med restplasser fra Stavanger.

Dra på ballett, konsert eller musikal!

Sjekk ut hvilke kulturelle muligheter som finnes på din restplasser Stavanger reise

Ta turen til London. Byen med sine røde dobbeltdekkere, fish ‘n’ chips og sjarmerende atmosfære.

Dra på museer, oppgrader garderoben i Oxford Street eller se Phantom Of The Opera. Få med deg de mest populære serverdighetene Big Ben, House of Parliament i Westminister, St. Pauls Cathedral og Buckingham Palace. Besøk de fargerike gatemarkedene i Notting Hill og Camden, besøk hippe Soho, eller de ultramoderne kjøpesentrene i Shepherd og Stratford. Her finner du mat fra alle verdenshjørner, fra indisk til italiensk, spansk og kinesisk. Et trygt sted å starte er på en av de kjente Wetherspoons-restaurantene. Utvalget i London er svimlende, så det kan anbefales å gjøre litt research før turen! Når magen er mett tar du turen innom en av Londons mange puber. Byen er kjent for sitt store utvalg, så et besøk er absolutt et “must”. Tar du turen når de viser en fotballkamp på storskjerm, får du virkelig kjent på den gode stemningen!

Dra på eventyr

Utforsk nye byer til fots eller fra sykkelsetet med restplasser fra Stavanger

Besøk sjarmerende Amsterdam med sine ikoniske kanaler.

Opplev byen fra sykkelsetet, kanalbåten, eller ta en rolig spasertur gjennom det fasjonable Jordaan-området. I Amsterdam finner du grønne parker, kulturelle opplevelser og unike shoppingmuligheter på byens markeder og vintagebutikker. Byen som er bygget på trestolper, har flest antall museer per kvadratmeter i verden. Ta turen innom Anne Franks Hus, Rijksmuseet, det moderne kunstmuseet Stedelijk, eller det berømte Van Gogh museet! Prøv Bitterballen, dypfryste sprø kjøttboller som tradisjonelt sett serveres med sennep. Her snakker vi det ultimate tilbehøret til Heinkenen din. Har du lyst på noe søtt bør du prøve deg på Stroopwafel, som er to tynne vafler med søt sirup i midten, de nytes best varme direkte fra en gateselger. Spør etter ‘patatje oorlog’, pommes frites servert med peanøttsaus, majones og løk. Prøv Stamppot, tradisjonell nederlandsk kosemat med potet, surkål, gulrot, løk eller grønnkål, servert med en stor saftig pølse. Du finner også mange gode indonesiske restauranter, og de er absolutt verdt turen! Sist men ikke minst bør du ikke reise hjem uten å ha smakt nederlandsk ost! Den er verdenskjent!

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret