tilbud

Restplasser

Har du ikke helt bestemt deg for hvor du vil dra? La oss i TravelBird inspirere deg med en restplasser som får deg ut av sofaen og ut i verden. God tur!

Vi nordmenn elsker å reise til varmen, og tar oss helst en sydenferie i året. Er man fleksibel på avreisetidspunktet og benytter seg av restplasser er det mulig å få en ferietur til redusert pris!

Ingenting slår rushet og spenningen forbundet med en spontan ferietur. Nyt en pause i solen, besøk en temapark, stå på ski, spaser i solnedgangen på stranda, og kom uthvilt tilbake fra ferie!

Det er noe magisk med siste minutt-reiser. De gir muligheten til en spontan pause akkurat når du trenger det. Føles hverdagen stressende og grå? Trenger du nye inntrykk og inspirasjon? Her kan du finne en reise til et nytt spennende reisemål, utforske steder du ikke ville tenkt på og samtidig spare penger på både hoteller, flyreiser og pakketurer! Sydenturer og storbyferier er svært populære reiser blant nordmenn. Spesielt til Hellas, Gran Canaria og Tenerife. Dette er destinasjoner som er perfekte for deg som ønsker avveksling fra det kaldere klimaet i Norge. Sommersesongen på Kanariøyene er i tillegg lengre enn i resten av Europa, som gjør at man fortsatt kan nyte sola når andre vasser rundt i snøen.

Fellesferien er høysesong for reiselystne nordmenn. Dessverre er de beste hotellene i fellesferien både raskere utsolgt og dyrere enn i resten av året. Er man fleksibel og har mulighet til å reise utenom høysesongen kan man skaffe seg en ferietur til en lavere pris. Flyselskaper og reiseoperatører har et begrenset antall lavprisbilletter, og disse rives ofte raskt bort. Har man derimot is i magen og er fleksibel, kan man få billetter til en redusert pris kort tid før avreise. Restplassbilletter er billetter på reiser som enda ikke er solgt av av reisebyråene, og som derfor selges til en redusert pris når avreisedatoen nærmer seg. Skolestart betyr prisfall og lavsesong på reiser, og det kan være lurt å sikte seg inn på disse tidene!

Restplasser syden

Hva er vel deiligere enn en paraplydrink i solnedgangen, azurblått hav og sand mellom tærne?

Sommeren er den beste tiden å feriere rundt Middelhavet, men flere velger også å reise til eksotiske land.

En spontan sydenferie er ekstra deilig når hverdagen er kald og grå i Norge. Nyt en dag på stranda med en god bok, ta en svømmetur, smak på nye spennende retter, besøk gallerier, gå deg vill i smågater, og kjøp deg en is eller to! Senk skuldrene, nyt et avbrekk fra hverdagen, og husk at alt er lov på ferie!

Å booke en tur til din neste destinasjon skal være gøy - det er tross alt en stor del av opplevelsen å glede seg! La deg inspirere til å prøve noe nytt. Ferie er å gjøre noe annet enn du gjør i hverdagen, og hva du vil fylle den med er helt opp til deg! Vi tilbyr ulike typer ferier, alt fra pakkereiser til eksotiske detinasjoner til seniorreiser og aleneferier.

Hva med en spontantur til Hellas, og sjansen til å dyppe tærne i middelhavet? Eller hva med en tur til Tenerifes svarte vulkanske strender? Kanskje et iskaldt glass sangria i en spansk kystby frister mer? Her er mulighetene uansett mange!

Spontantur til en europeisk storby

Sommer, høst, vinter eller vår - en storbyferie er alltid passende for en begivenhetsrik spontantur!

Du trenger ikke reise langt for å få en uforglemmelig helg eller uke i en europeisk storby. TravelBird tilbyr reiser som kun er en kort flytur unna! Opplev tradisjonell ungarsk mat og fantastisk arkitektur i Budapest! Kjenn på Prahas fortryllende stemning, sjarmerende broer og gullbelagte spirer. Besøk fargerike Barcelona med sine verdenskjente severdigheter, og drikk et glass cava i solnedgangen! Dette er kun noen av storbyene TravelBird tilbyr reiser til! Hva med en spaweekend med venninner? Eller et avbrekk fra hverdagen sammen med din kjære? Utforsk Amsterdams mange kanaler på sykkel, besøk St. Petersburgs mange museer, eller drikk en bedre kopp kaffe i Milano. Alt er mulig!

Prisene på de ulike destinasjonene varierer og vil avhenge av sesong. Det er mulig å få tak i restplasser til de fleste populære charterdestinasjonene. De mest populære, som Hellas, Spania og Tyrkia har naturlig nok flest ledige billetter, men det burde også være mulig å finne billetter til land som f.eks. Malta. Har man et åpent sinn vil man kunne oppdage destinasjoner man i utgangspunktet aldri ville tenkt på.

Når er det best å reise?

Å benytte seg av restplasser er en fin måte å få en ferie til en redusert pris. De sparte kronene kan brukes på en ny tur ved en senere anledning!

Dersom du er fleksiblel og ønsker å feriere til en redusert pris, er det et par ting det er lurt å ha i tankene. TravelBird gir deg tipsene her!

For å spare penger på ferieturen din kan det være lurt å unngå de mest populære reisemålene. Prisene er høyest for de mest ettertraktede reisene, og det er derfor en del å spare på å gå for mindre populære destinasjoner. Reis når ingen andre gjør det! Reiser du alene eller med små barn, kan det være en fordel å unngå skoleferier og helligdager. Billige reiseperioder finner man i slutten av august og starten av september, siste uken i november og frem til uken før jul, mellom nyttår og vinterferien, samt i mai og juni frem til St. Hans. Aller billigst er reisene rett etter de store feriene. Prisnivået på selve destinasjonen er i tillegg ofte noe lavere utenom høysesongen, og i tillegg er det mindre folksomt. Du slipper dermed å ligge klistret inntil naboen eller måtte dra på stranda tidlig om morgenen for å få plass! Dersom man styrer unna utreise torsdag og fredag, med hjemreise søndag, er det også penger å spare. Jo flere som reiser sammen jo vanskeligere er det å få tak i restplass på fly. Er man flere enn to personer er det lurt å være tidligere ute, da det som en hovedregel blir færre ledige restplasser på hvert fly jo kortere tid det er til flyets avgang.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret