Romanse venter i Paris

Le Relais Monceau, Paris, Frankrike

City- eller Court Side-rom

City- eller Court Side-rom

City- eller Court Side-rom

City- eller Court Side-rom

City- eller Court Side-rom

Stemningsfullt opphold på sjarmerende hotell midt i Byenes by, inkludert frokost og en flaske vin

Le Relais Monceau holder til i hjertet av Paris, i en treetasjers Haussmann-bygning med 51 store, flotte rom og salonger. Du blir møtt av et sjarmerende og unikt interiør med en elegant blanding av sofistikerte møbler, blanke treflater, antikviteter og lysekroner.

Det imøtekommende personalet hilser deg velkommen, og står alltid klare til å hjelpe deg med tips om hvordan du kan gjøre oppholdet ditt uforglemmelig. Rommene er godt lydisolerte, og du har tilgang til trådløst internett, en flatskjerm-TV og et eget baderom. Hver morgen serveres en stor frokostbuffet med varme og kalde retter, og i tillegg har hotellet en stemningsfull bar og staselige franske salonger, hvor du kan oppleve en vaskeekte parisisk atmosfære.

Hotellets sentrale beliggenhet gjør det enkelt å få mest mulig ut av oppholdet ditt i det prestisjefylte og historiske 8. arrondissement. Du bor på Seinens høyre bredd, i nærheten av gode shoppingmuligheter og noen av byens største severdigheter, som Champs-Élysées, Park Monceau og Operaen. Nærområdet har en fascinerende atmosfære, og har inspirert mange impresjonistiske malere som Monet, Manet og Gustave Caillebotte. Kanskje du også vil sørge for å reise hjem med fornyet energi, inspirasjon og litt av den parisiske livsgleden?

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen, inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser