Romantisk havutsikt på Tenerife

OCÉANO Hotel Health Spa, Punta del Hidalgo, Tenerife, Spania

Inntil -49% I dag På utvalgte tilbud.

NYHET NYHET

Splitter nytt tilbud hos Secret Escapes

Design-suite

Design-suite

Design dobbeltrom

Design dobbeltrom

Moderne spa-hotell ved stranden på Nord-Tenerife med restaurant og spa, inkl. frokost

For å se våre eksklusive priser, bli medlem kostnadsfritt nå
Inntil -49% på hotellets egne priser ?
Opphold på et Design dobbeltrom, inkludert frokost

Dette tilbudet inkluderer også en treretters middag per person per opphold, samt en verdikupong på €30 til resortets spa, per rom per opphold.

Minimum fire netters opphold.

Kjæledyr kan ikke medbringes til hotellet.

Innsjekk kl. 14.00 og utsjekk kl. 11.00.

Rabatten

Vår rabatt for din valgte romkategori med alle inkluderinger er basert på prissammenligninger gjort på leverandørens nettside eller på markedets sammenlignbare priser, og er den høyeste mulige rabatten i angitt kampanjeperiode. Priser og tilgjengelighet ble kontrollert 04.02.2019.

Tilbudet er ikke refunderbart, og datoendringer er dessverre ikke mulig etter at bookingen er fullført. 

Avslappende opphold på vakkert helse-hotell med spa og restaurant nord på Tenerife, inkludert frokost, en middag og mer

Rommene

OCÉANO Hotel Health Spa er omgitt av en hage med palmer og ligger ved kysten, nær den fredelige fiskerlandsbyen Punta del Hidalgo. Hotellrommene og suitene er vakkert innredet i lyse farger med varme toner og har enten balkong eller fransk balkong med havutsikt. De 45 kvadratmeter store design-dobbeltrommene er moderne innredet med vakre designmøbler, kunst på veggene og tekstiler i varme farger. Her kan du nyte en drink eller en kopp kaffe enten i rommets komfortable sittegruppe eller i en deilig solstol på din egen balkong med havutsikten. Ønsker du større plass kan du velge en design-suite, som er på mellom 68 og 80 kvadratmeter. Suitene er delt inn i separat soverom og stue og har en rekke moderne fasiliteter.

Fasiliteter

- Trådløst internett
- Sittegruppe
- Flatskjerm-TV
- Klimaanlegg
- Toalettartikler
- Hårføner
- Badekåpe
- Safe
- Balkong eller fransk balkong
- Skrivebord
- Telefon


Bespisning

Hotellets restaurant serverer sunne retter laget av lokale råvarer. Du kan velge mellom fisk, sjømat, kjøtt eller vegetarretter. Hver morgen serveres en deilig frokost med varme retter, fersk frukt fra Tenerife og tradisjonelle lokale produkter laget av geitemelk.

Spa

På hotellets Health Spa kan du ta deg tid til å slappe av og finne en indre balanse og ro. Her kan du velge mellom et bredt spekter av behandlinger som ayurveda, osteopati, shiatsu, ulike massasjeformer og thalassoterapi. Spaet er kjent for sine spesielle F.X Mayr detox-kurer, hvor kroppen din får en grundig, rensende og avslappende behandling.

Beliggenhet

OCÉANO Hotel Health Spa ligger ved sjøen i den vakre fiskerlandsbyen Punta del Hidalgo på Nord-Tenerife. Dette er et flott utgangspunkt om du vil utforske Tenerife. Her er du nær Anaga-fjellene med sine vakre turmuligheter og du er også nær havet og flotte surfemuligheter. Nær hotellet er det også både tennis og golf for deg som ønsker en aktiv dag ute. Her bor du rett ved stranden, og i Punta del Hidalgo finner du flere restauranter og caféer. Tenerife Norte den nærmeste av tenerifes to flyplasser og ligger omtrent 18 kilometer fra hotellet. 
Fantastisk for
Aktiviteter Strand Mat Hotell Avslapning Landskap Europa
Calle Océano Pacífico, 1, 38240 Punta del Hidalgo, Santa Cruz de Tenerife, Spania

Vi leter etter flyreiser hos alle store- og lavprisselskaper for å tilby deg et komplett utvalg av flyselskaper, avreiseflyplasser og flytider.

Du kan velge å legge til flyreise når du booker dette hotellet. Du må først velge dato i kalenderen, og så velge "Hotell + Fly".

På neste side kan du velge avreiseflyplass, tid, selskap og pris.

Når du booker et hotell og fly, er du økonomisk beskyttet av ATOL.

Om du trenger hjelp med å booke denne reisen eller har spørsmål om en eksisterende booking, kan du ringe vår kundeservice på (0046) 0850598803 (mandag–søndag: 9.00 - 18.00)

Gå ikke glipp av

  • Å nyte et sunt og deilig måltid på hotellets restaurant 
  • Frisk sjøluft med morgenkaffen på din private balkong 
  • Å vandre oppover de vakre vulkanske fjellene på øya

Sammenlign med andre sider

Få eksklusive reisetilbud – helt kostnadsfritt

...for å se våre priser og tilgjengelighet

Hvorfor booke gjennom oss?

  • De beste prisene på nettet. Det er vår garanti. Vi sjekker alltid for å forsikre oss om at vi har det aller beste tilbudet på nettet når vi håndplukker våre tilbud. Hos oss kan du være fullstendig sikker på at et team med reiseeksperter allerede har sjekket nettet rundt for å kunne tilby den beste prisen.
    Les mer om vår prisgaranti i FAQ.
  • Velg dine foretrukne datoer, så gjør vi resten - ingen verdikuponger som må løses inn!
  • Nyt godt av våre eksklusive medlemsfordeler som velkomstdrinker ved ankomst, gratis romoppgradering, flyplasstransport og andre ekstragoder.

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser