Opplev Bali i herskapelige omgivelser

Rumah Luwih Beach Resort and Spa, Keramas, Bali, Indonesia

Prabanggana Deluxe-rom

Prabanggana Deluxe-rom

Arnawakanta Ocean View-juniorsuite

Arnawakanta Ocean View-juniorsuite

Overdådig luksus på vakker resort i ferieparadiset Bali, inkludert frokost og massasje

Det er ingenting med det designbevisste Rumah Luwih som er overlatt til tilfeldighetene, og det herskapelige hotellet sikrer vakre rammer for et eventyrlig opphold – om det så er Balis strender, kultur eller naturopplevelser som lokker mest. Fra hotellet har du en uendelig utsikt over havet, som frister med sine bølger og inviterer deg uti. Hvis du ikke løper bort til den myke sandstranden, kan du sette deg godt til rette med en bok og nyte solen ved bassengområdet, som minner mer om en idyllisk sjø som buer seg gjennom det frodige landskapet, enn et tradisjonelt basseng slik vi ofte opplever.

Gianyar-regionen, som hotellet ligger i, er kjent for økoturisme og eksepsjonelle naturopplevelser – så du har en rekke aktiviteter og severdigheter å fylle dagene dine med, dersom du vil forflytte deg fra hotellets område. Mange reiser til Bali for å surfe og utforske havets bunn, og den indonesiske øya er det rene paradis for vannsport og strandaktiviteter så vel som naturopplevelser i fjellet og spennende byturer.

Hotellet byr på en rekke luksuriøse fasiliteter, og egner seg godt til ferier hvor du har noe å feire. Hotellet har for eksempel en kjent og populær restaurant, hvor kokken tryller frem de lekreste balinesiske spesialiteter basert på friske og lokale råvarer – servert i lokaler som kan minne om elegante palass, men med en trendy og moderne twist. Interiøret og designet er gjennomgående elegant i alle rom – ikke minst ditt eget.

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen, inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser