37 tilbud

Rundreise i Asia

Fra lotusblomster og sushi i Japan, til verdens største innendørs fornøyelsespark i Dubai. En rundreise i Asia med TravelBird byr på alt du ønsker deg.
Se mer:
Valgte filtere:
37 tilbud
Filtre Tilbakestill

Fra hvite snøtopper, utopiske kystlinjer, til tette og eksotiske jungler, alt finner du gjennom din rundreise i Asia med TravelBird.

Velkommen til verdens største kontinent som rommer det største befolkningstallet i verden, Asia utgjør cirka 30 prosent av den globale landmassen. Det er med andre ord et vanvittig folkerikt og stort området. Asia byr på rik kultur og historie, samt et fortreffelig variert landskap som nekter å bli kjedelig. På din rundreise i Asia kan du forvente å se vakkert naturlandskap og et spektakulært dyreliv, for ikke å glemme historiske landemerker og enestående bygninger. For eksempel det verdenskjente Taj Mahal, som ble utnevnt til et UNESCO verdensarv landemerke allerede i 1983. Taj Mahal som er med i klubben av verdens syv nye underverker, er et enestående eksempel på Mughals arkitektur. Opplevelsene og erfaringene står i kø i dette eksotiske kontinentet, som sammen med sitt flotte natur landskap, også byr på veldig interessante og unike urbane miljøer. Ikke bare har Asia banebrytende byggverk, men også det naturlige landskapet står i sin helt egen klasse. Med Himalaya som dominante fjellkjede, og Mount Everest som rekordholder for verdens høyeste fjell er det ingen tvil om at Asia kan by på eventyr uten like for den som liker en utfordring! I så fall kan en reise til Nepal være et fantastisk utgangspunkt.

Asia er delt opp i seks hovedregioner. Du har Nord Asia, Sentral Asia, Midt Asia, Sør Asia, Øst Asia, og Sørøst Asia, disse seks regionene deles deretter inn i stater. Totalt er det 47 stater, og hver av disse statene har sine egne karakteristikker som gjør staten unik. Den enorme mengden variasjon gjør det mulig å kombinere forskjellige ferier for å sørge for at man alltid kan få ferske inntrykk.

Med byer som Tokyo, Singapore og Dubai er det gode muligheter for å oppleve spennende storbyliv rundt om i Asia. Singapore er for eksempel full av super moderne bygg og står veldig sentral i verdensbilde når det kommer til moderne arkitektur. “Supertree Grove” i Singapore er et enestående eksempel, her kan man gå langs bruer mellom “supertrær” som er så høye som 25-50 meter. Med vegetasjon oppover hele konstruksjonen får man virkelig inntrykk av at disse strukturene er levende! Praktfulle konstruksjoner er ingen mangelvare, en rundreise i Asia vil også kunne by på en spasertur på den kinesiske mur, eller det å nyte utsikten fra verdens høyeste bygning, nemlig Burj Khalifa i Dubai. Uansett hvor du skulle ville dra i Asia er en ting sikkert, og det er at du burde absolutt prøve deg på de lokale kulinariske opplevelsene Asia har å by på. Enten det er perfeksjonert sushi I japan, eller sterk indisk karri er det definitivt en opplevelse som er verdt å begi seg utpå.

Severdigheter uten like!

Noe av det viktigste når du er på reise i Asia er at du husker kameraet ditt.

Asia kan tilby både naturlig underverk og menneskapte underverk. Av de naturlige underverker kan du gjennom din rundreise i Asia få muligheten til å se utrolige landformasjoner som Zhangye Danxia i Kina, Sjokoladetoppene i Filippinene, Kelimutu fjellet, og mye mer. Det eksotiske miljøet inneholder en praktfull natur som garantert vil imponere, fra hvit fjelltopper i Nepal, strandparadis i Kambodsja, til risfelt pakkede fjellsider og emeraldgrønt vann i Vietnam. Om du ønsker å oppleve nettopp dette idylliske landskapet, kunne kanskje en reise til Vietnam vært noe?

Med sitt univers av muligheter har naturligvis Asia også fantastiske muligheter for strandferie. Her finner du fabelaktige lange hvite strender og gode bademuligheter i det varme og gode Indiske hav. La deg hypnotisere av det vakre landskapet og fortreffelige krystallklare vannet, og ta det helt med ro.

Taj Mahal i India, den kinesiske mur, og Al-Khazneh i Jordan, de menneskeskapte undrene i Asia tar alt av pallplasser når det kommer til storslåtthet. Thailand er et veldig godt mål for den som ønsker å beskue enestående severdigheter, her kan du finne den verdenskjente Buddha statuen som strekker seg hele 45 meter oppover mot himmelen. Statuen er kjent som en av Phukets ærede landemerker, og oppe på høydene der den står har du en god 360-graders utsikt over øya. I Thailand er det også gode muligheter for strandferie, eventyrlig øyhopping, og elefant reservat hvor du kan hilse på denne skånsomme giganten. Mens du er i Thailand er det absolutt verdt det å det en tur til Phang Nga bukta for se spektakulære landformasjoner ved og i vannet. Thailand er også hjem til en rekke templer, men kanskje det meste kjente tempelet i Asia befinner seg i Kambodsja. Her finner du Angkor Wat. Det storslåtte tempelet ble bygget med sandstein fra et hellig fjell ved navn Phnom Kulen hele 50 kilometer unna, og det skal ha blitt brukt så mye som 300,000 arbeidere og 6000 elefanter i konstruksjonen. Allikevel ble dette hellige religiøse tempelet aldri helt ferdig. Når du besøker det er det viktig at du følger tempel etiquette ved å kle deg respektabelt, og får å komme deg høyest opp i tempelet må du ha skjorts og klær som dekker overarmene. Hvis du kjenner det rykker i reisefoten, kan TravelBird hjelpe deg med å oppleve dette med en reise til Kambodsja.

Asiatisk mat

Utforsk de eksotiske kulinariske opplevelser i den orientalske verdenen.

En stor del av kulturopplevelsen i Asia er maten, nettopp derfor kan det berike din rundreise i Asia betraktelig om du velger å utforske de kulinariske fruktene kontinentet byr på. Koreansk grilling er en asiatisk variant som har fått veldig god medfart i den vestlige verden. I motsetning til sin nordre motpart er Sør-Korea et gjestfritt land som tar godt imot reisende. I den travle hovedstaden Seoul vil du finne mer enn nok av gode kulinariske erfaringer og et ellers spennende byliv. Det finnes en lang rekke fantastiske restauranter som gjør koreansk grilling, så du vil være bortskjemt når det kommer til valgmuligheter. Et lite tips for din rundreise i Asia, hvis du er i Sør-Korea pass på at du ikke lar spisepinnene dine bli værende i risen, det er nemlig ansett som uhøflig.

Ikke bare er India hjem til det slående Taj Mahal, men det er også karriens hjemland. I India får du et bredt spekter av karri for enhver smak, og med et innbyggertall på 1,2 milliarder kan du være trygg på at maten er prøvesmakt nok til å gi deg en den beste mulige opplevelsen. Enten du ønsker å prøve deg på en autentisk kylling Tikka Masala, eller du heller vil ha noe litt mer krydret slik som Vindaloo av svin, kan du være trygg på en uforglemmelig matopplevelse. Mens du er i dette fantastisk krydrete landet er det ingen tvil om at du bør få med deg de severdighetene som er å se. Kanskje du ønsker å se det fortryllende Mehrangarh fortet i Jodhpur med sine blåkledde bygninger, her finnes det også muligheter for spennende kamelsafari. I Udaipur kan du finne flotte templer, palasser, og en herlig ro med en båttur på innsjøen Pichola med flotte gule bygg langs vann som gir et helhetlig godt inntrykk. Kanskje en reise til India kunne være noe?

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret