Seniorreiser

Vi i Travelbird ønsker at du skal få den beste ferieopplevelsen! Fra All Inclusive til helgetur i Gdansk, TravelBird gir deg de beste forslagene for seniorreiser.

Tilbud

Velg en avreisedato
13 tilbud
Man skal kose seg når man er på ferie. Du skal med andre ord ikke behøve å bekymre deg eller føle seg utrygg verken før du drar eller underveis.

Suksessoppskriften på en vellykket ferie er at man føler seg trygg døgnet rundt, og det oppnår man med å bestille en reise tilpasset dine behov. Her hos TravelBird har vi flere gode tilbud for deg som ønsker en mest mulig sammensatt og komplett ferieopplevelse. All Inclusive er et fantastisk tilbud om du vil bestille hele reisen på ett og samme klikk. Eller kanskje du heller foretrekker guide underveis på hele reisen? Sjekk ut tilbudene i denne kategorien!

Tall de siste årene viser at seniorer reiser mer og mer på ferie, og spesielt utenlandsferier er populært. For mange er det å utforske nye kulturer og besøke steder man ikke har vært før viktig, mens andre foretrekker å returenere til kjente og kjære destinasjoner. God mat og drikke er som regel også en stor del av reisen og et viktig steg på veien til perfekte seniorreiser!

Fordeler med seniorreiser

Å dra på seniorreise har mange fordeler, både når det gjelder bestillingen og underveis på selve reisen.

Det er enkelt, det er behagelig og du kan reise utenom sesong. Det er mange fordeler med å reise på seniorreiser!

De siste årene har den teknologiske utviklingen rast av gårde i en voldsom fart. Dette har blant annet medført at bestilling av reiser er enklere enn noensinne! Noen få tasteklikk kan gjøre drømmene dine om hvite sandstrender og varme sommernetter til virkelighet. Ofte inkluderer seniorreiser mer enn kun fly eller hotell, slik at planleggingen din blir enkel og behagelig.

Barnefamilier er ofte avhengige av å ta ut ferien sin i fellesferiene. Men eldre og pensjonister er ofte mer fleksible og kan bestille utenom sesong. Hva frister vel mer enn å ha stranda for seg selv og slippe milelange køer foran hver severdighet? Den verdifulle tiden du har på ferie burde heller brukes til å nyte turen enn å stå i kø!

Lær noe nytt!

Hvorfor ikke lære kulturen og landet å kjenne når du er på reise til et nytt sted, eller lære mer om favorittdestinasjonen din?

Om man virkelig setter seg inn i og erverver ny kunnskap om menneskene, historien og tradisjonene på stedet man ferierer kan vi love deg at du får mer ut av turen.

En ferie fylt med opplevelser og nye inntrykk blir mer og mer populært, spesielt når man drar på seniorreiser. Det er nå man har tid til å utforske nye steder og virkelig lære mer om det man lenge har ønsket å kunne mer om! Dra på ekskursjoner, delta på kurs og sug til deg alt du kan av kunnskap fra lokalbefolkningen. Slå av en prat med baristaen på den lokale kafeen og nyt lange samtaler om stedets spennende historie!

Er du av typen som liker å vite hva du går til? Returnerer du som regel til samme feriedestinasjon år etter år? Da foreslår vi at du benytter neste ferie til å lære mer om dette stedet du har så kjært! Om du i tillegg lærer deg språket vil du kunne slå av samtaler med lokalbefolkningen, og kanskje få nye venner? Spesielt om du skal oppholde deg på stedet i lengre perioder i løpet av året vil du merke at det er en stor fordel å kunne språket og å kjenne kulturen.

Hvor går din neste reise?

Byferie, sydenferie, cruise eller All Inclusive - valget er ditt!

Seniorreiser kan være så mangt. Velg og vrak mellom alt fra All Inclusive til reiser du planlegger selv, og fra pulserende storby til øde strender.

Noen legger sjelen sin i planleggingen før en ferie og ser på det som en stor del av totalopplevelsen. Andre foretrekker at alt er lagt til rette og planlagt for dem i forkant. Her hos TravelBird finner du begge deler! Med All Inclusive får du det meste av reisen servert på sølvfat kun ved et par tasteklikk, men du kan også velge en seniorreise der du står friere til å planlegge selv og gå på skattejakt på egenhånd.

Spesielt om vinteren er sydendestinasjoner populære. Varmere destinasjoner frister når gradestokken kryper under null her i Norge. Storbyferier er populære året rundt, men spesielt om våren, sommeren og høsten. Du kan da vandre rundt og nyte livet i lettere sko og mindre klær. Eller kanskje et cruise er noe for deg? La deg friste og inspirere her hos TravelBird!

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret