Sjarmerende gjestehus i Sorrento – kun for voksne

Bougainvillea Relais, Sorrento, Italia

Sjarmerende, stilig og sentralt gjestehus i Sorrento, inkludert frokost og velkomstdelikatesse – kun for voksne

Den italienske kystbyen Sorrento oser av klassiske pastellfarger typisk for middelhavsområdet, og danner rammen for den perfekte ferie: her får du det beste av klima, hav, attraksjoner og matopplevelser. Bougainvillea Relais ligger i gangavstand til alt dette, så du befinner deg aldri langt unna autentisk, italiensk "gelato", en fersk pizza eller lekre boutiques. Utover dette er Sorrento også et supert utgangspunkt dersom du har lyst til å utforske mer av området rundt, som for eksempel Capri og Ischia, eller storbyen Napoli.

Rommene på Bougainvillea Relais er innredet i moderne og stilfullt design, med store, myke puter på sengene og moderne fasiliteter, som danner rammene for en avslappende ferie. Start dagen med en næringsrik frokost før du begir deg ut i Sorrentos labyrintakige gater. Ta turen forbi den vakre 1300-talls kirken Chiesa di San Francesco, og få et innblikk i byens historie, eller besøk de mange suvenirbutikkene i de berømte små og smale vicoletti-gatene.

Greit å vite

Vennligst merk at dette er et gjestehus og ikke et hotell med typiske hotelltjenester. Gjester må oppgi ankomsttid og varsle Bougainvillea Relais om eventuelle forsinkelser.

Bruk av svømmebasseng koster €15.

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen, inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser