Sjarmerende opphold i Greenwich

Doubletree by Hilton London Greenwich, London, England

Queen Guest-rom

Unik beliggenhet i Greenwich, like ved Cutty Sark og Greenwich Royal Park, inkl. frokost

For å se våre eksklusive priser, bli medlem kostnadsfritt nå
Inntil -22% på hotellets egne priser ?

Rabatten

Vår rabatt for din valgte romkategori med alle inkluderinger er basert på prissammenligninger gjort på hotellets nettside, og er den høyeste mulige rabatten i angitt kampanjeperiode. Priser og tilgjengelighet ble kontrollert 28.06.2019

Tilbudet er ikke refunderbart, og datoendringer er dessverre ikke mulig etter at bookingen er fullført.

Historisk hotell i gangavstand fra den UNESCO-listede Maritime Greenwich – inkludert frokost

Rommene

Queen-rommene på Doubletree by Hilton London Greenwich er lyse, med store vinduer og en stilren innredning. Sengene er redd opp med nøye utvalgt sengetøy, og du har tilgang til blant annet en flatskjerm-TV og en safe med plass til laptop.

Fasiliteter

- Klimaanlegg
- Safe med plass til laptop
- Strykejern og strykebrett
- Klokkeradio med MP3-oppkobling
- Flatskjerm-TV
- Trådløst internett
- Hårtørker

Bespisning

På Doubletree by Hilton London Greenwich trenger du ikke forlate hotellet for å få et godt måltid. Hotellrestauranten serverer en britisk-inspirert meny, der rettene så vidt mulig er basert på ferske, lokale ingredienser, og endrer seg i takt med årstidenes skiftninger. Baren har en avslappet atmosfære, og her får du et eksklusivt utvalg av viner og cocktails, gode småretter og klassisk “afternoon tea”, som serveres med eller uten champagne.

Beliggenhet


Doubletree by Hilton London Greenwich ligger i bydelen Royal Borough of Greenwich, 20 minutter med tog fra sentrum av London. Herfra er det gangavstand til severdigheter som Cutty Sark, Royal Maritime Museum og Queen’s House. Like ved hotellet ligger også Greenwich Royal Park, der du blant annet kan besøke det kongelige observatoriet og se Greenwich-meridianen. Canary Wharf ligger 20 minutter unna med lokaltog, og Gatwick lufthavn ligger omtrent en times kjøretur fra hotellet.
Catherine Grove Greenwich, SE10 8BB, London, England

Vi leter etter flyreiser hos alle store- og lavprisselskaper for å tilby deg et komplett utvalg av flyselskaper, avreiseflyplasser og flytider.

Du kan velge å legge til flyreise når du booker dette hotellet. Du må først velge dato i kalenderen, og så velge "Hotell + Fly".

På neste side kan du velge avreiseflyplass, tid, selskap og pris.

Når du booker et hotell og fly, er du økonomisk beskyttet av ATOL.

Om du trenger hjelp med å booke denne reisen eller har spørsmål om en eksisterende booking, kan du ringe vår kundeservice på (0046) 0850598803 (mandag–søndag: 9.00 - 18.00)

Sammenlign med andre sider

Få eksklusive reisetilbud – helt kostnadsfritt

...for å se våre priser og tilgjengelighet

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen, inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser