Skandinavisk design i spennende bydel

Elite Hotel Carolina Tower, Stockholm, Sverige

Deluxe-rom

Deluxe-rom

Superior-rom

Superior-rom

Opplev Hagastaden fra et stilrent designhotell – inkludert frokostbuffet

Nå har du muligheten til å sjekke inn på det eksklusive Elite Hotel Carolina Tower, som åpnet dørene 1. november 2017. Beliggende høyt over bakken i Hagastaden ved Karolinska Institutet finner du 221 hotellrom og alle hotellfasiliteter du forventer av et hotell i Elite-klassen – som døgnåpen resepsjon, avslapningsrom, lounge, restaurant og et flott treningssenter plassert på 17. etasje med flott utsikt.

Hotellet ligger i Solna, nord for Vasastan i Stockholm – kort vei fra Hagaparken, Karlbergs slott, Brunnsviken og koselige Vasastans vintage-butikker, muséer og trendy restauranter. Fra nærmeste busstopp, bare 500 meter fra hotellet, kan du komme deg inn til Stockholms yrende byliv på under et kvarter. Metrostasjonen St. Eriksplan er dessuten litt over en kilometer unna – hvis du ikke heller foretrekker å spasere.

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen, inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser