Boutiquehotell med takterrasse

Hotel Skt. Annae, København, Danmark

Large Deluxe-rom

Small Deluxe-rom

Small Deluxe-rom

Small Deluxe-rom

Firestjerners boutiquehotell med Michelin-anbefalt frokostrestaurant og takterrasse sentralt i København, inkl. frokostbuffet

Hotel Skt. Annae ligger i hjertet av København, bare minutter fra koselige Nyhavn og Kongens Nytorv. Du nyter ikke bare godt av det firestjerners boutiquehotellets beliggenhet – du kan også se utover det hele fra hotellets flotte takterrasse! Kombinert med stilige rom med komfortable møbler og moderne fasiliteter er det et flott utgangspunkt for København-ferien.

Om det så er fornøyelser i Tivoli, shopping i Strøget, avslappet kaféhopping eller sightseeing i den danske hovedstaden som frister mest, er det ingen tvil om at København er et ypperlig reisemål. Mangfoldet av aktiviteter, severdigheter og attraksjoner gjør det mulig å tilbringe varierte dager her. Hva du enn velger å gjøre på dagtid, vil det være herlig å avslutte kvelden i den stilsikre SPACE Copenhagen-signerte baren på Hotel Skt. Anna.

Greit å vite

Sykkelutleie er inkludert i prisen og basert på tilgjengeligheten av syklene. 


Du kan oppgradere rommet mot en tilleggsavgift på 200 DKK. Vennligst kontakt hotellet på forhånd.

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen, inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser