Sol, strand og spennende safari

Kimana, Kenya

Kun hos oss

Skreddersydde tilbud til de garantert laveste prisene, som du ikke vil finne noe annet sted.

Bestselger Bestselger

En av våre bestselgere er tilbake

Flyreise inkl. Flyreise inkl.

Ashnil Aruba Lodge

Ashnil Aruba Lodge

Ashnil Aruba Lodge Deluxe Dobbeltrom

Ashnil Aruba Lodge

Diani Beach Kenya

Green Safari Lodge Telt

Green Safari Lodge

Jacaranda Indian Ocean Beach Resort - Garden-rom

Jacaranda Indian Ocean Beach Resort

Jacaranda Indian Ocean Beach Resort

Jacaranda Indian Ocean Beach Resort

Jacaranda Indian Ocean Beach Resort

Jacaranda Indian Ocean Beach Resort

Sarova Saltlick - Standardrom

Sarova Salt Lick

Sarova Salt Lick

Sarova Salt Lick

Sarova Salt Lick

Sarova Salt Lick

Sentrim Amboseli Lodge

Sentrim Amboseli Lodge

Sentrim Amboseli Lodge

Sentrim Amboseli Lodge

Standardrom Sentrim Amboseli Lodge

Green Safari Lodge

Green Safari Lodge

Green Safari Lodge

Green Safari Lodge

Ashnil Aruba Lodge

Bli med på en uforglemmelig reise til Kenya med safari og herlig strandliv ved Diani Beach

Første destinasjon

Jacaranda Indian Ocean Beach Resort har en skjermet beliggenhet ved den hvite sandstranden Diani Beach. Du bor i et elegant innredet rom med utsikt over den velstelte hagen med innenlandske trær og busker. Den to mil lange sandstranden leder ut til et korallrev som innbyr til snorkling og dykking i den fargerike undervannsverdenen. Du kan også kjøle deg ned i hotellets basseng før du avslutter dagen med en god middag og en drink i solnedgangen. Fra denne destinasjonen kan du velge mellom fire forskjellige turprogram med forskjellige lengder.

Program 1: Syv netter

Dag 1: Du forlater Jacaranda Beach Resort tidlig om morgenen for å rekke en safari i Ngutuni Wildlife Conservancy. Etter lunsj venter nok en safaritur – denne gangen i Taita Hills – før du sjekker inn på Sarova Salt Lick Lodge som ligger i hjertet av naturreservatet og har utsikt over et godt besøkt vannhull.

Dag 2: Neste dag venter ytterligere to safarier før det er tid for å innlede reisen hjemover, hvis du har valgt det første turprogrammet.

Program 2: Ti netter

Dag 1: Etter frokost er det tid for å legge Diani Beach bak deg og reise videre til naturreservatet Shimba Hills, som er hjemsted for den største bestanden av elefanter i Kenya samt den sjeldne sabelantilopen. Her blir du med på to spennende safarier, og du får dessuten beundre det majestetiske fossefallet Sheldrick. Natten tilbringer du på Shimba Green Lodge, der du kan slappe av ved bassenget og nyte den fantastiske utsikten over parken.

Dag 2: Etter frokost venter en safaritur i Ngutuni Sanctuary, og så går reisen videre mot Taita Hills, der du sjekker inn på Sarova Sallick Lodge.

Dag 3: To safarier står på programmet i dag før det er på tide å dra videre til Diani Beach.

Program 3: Tolv netter

Dag 1: Etter en tidlig frokost begir du deg til nasjonalparken Tsavo East, som er en del av Kenyas største park for en ettermiddagssafari. Du sjekker så inn på Ashnil Aruba Lodge eller et lignende hotell.

Dag 2: I dag får du bli med på en safari i nasjonalparken Amboseli der Mount Kilimanjaro kan beundres i klart vær. Natten tilbringer du på Amboseli Semtrim eller et lignende hotell.

Dag 3: Gjør deg klar for en spennende dag med hele tre safarier – en i Amboseli og to i Taita Hills Game Sanctuary. På den tredje safarituren får du følge nattdyrene før du vender tilbake til Sarova Saltlick Lodge for en god natts søvn.

Dag 4: Etter frokost venter en siste safari før reisen går videre mot Mombasa.

Program 4: Fjorten netter

Dag 1: I dag får du bli med på to spennende safarier i naturreservatet Shimba Hills. Her kan du se elefanter, giraffer, antiloper og bøfler før du sjekker inn på Shimba Green Lodge.

Dag 2: Etter en safari i Ngutuni Sanctuary går reisen videre til Taita Hills der du bor på Sarova Saltlick Lodge.

Dag 3: Etter en tidlig safaritur venter en raus frokost på hotellet og enda en safari før lunsj. Så er det på tide å innlede reisen mot Diani Beach.

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen, inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser

Hva er et depositum?

Kort oppsummert betaler du Secret Escapes et ikke-refunderbart depositum for å sikre deg reisen, deretter betaler du reiseleverandøren det utestående beløpet (som annonsert) på et senere tidpunkt, men før du reiser.

Vi har gjort dette valget tilgjengelig for å gi våre medlemmer bedre tilgang på fantastiske reiser, ettersom vi vet at det kan ta tid både å planlegge og betale for en ferie.

For flere detaljer, Vennligst se vår ofte stilte spørsmål-side.