47 tilbud

Solreiser

Savner du sand mellom tærne, palmesus og paraplydrinker? Trenger du inspirasjon? Se etter solreiser hos TravelBird!
Se mer:
Valgte filtere:
47 tilbud
Filtre Tilbakestill

Vi nordmenn elsker varmen, og tar oss gjerne en solferie i året.

Det er kanskje ikke så rart at vi drømmer oss bort til varmere steder når vi blir møtt av surt vær og kald vind det øyeblikket vi stikker nesa utenfor inngangsdøra! Den norske sommeren er herlig når været er fint, men du er langt fra garantert sol og varme. Heldigvis trenger du ikke reise langt for å kunne spasere langs en sandstrand, eller nyte sola på en uterestaurant. En solferie er perfekt for å lade batteriene og få en pause i hverdagen. Her er mulighetene mange, og du kan velge og vrake i tilbud avhengig av ønske og sesong. En reise til Gran Canaria behagelige klima kan nytes hele året, Middelhavskysten fra vår til sen høst, og eksotiske destinasjoner som Thailand og Indonesia nyter du når snøen har lagt seg i Norge. Sommerværet er uansett bare en flytur unna, og kan oppleves langs bassengkanten med en iskald øl eller Piña Colada.

Her hos TravelBird finner du solreiser til flere norske feriefavoritter, og disse solfylte destinasjonene blir bare mer fristende når høsten og vinteren sniker seg på. Kombiner avslapping og eventyr med en sol reise til Barcelona, Mallorca, Rhodos eller Alanya. Her gir by og strand deg den perfekte kombinasjonen av kulturopplevelser, yrende byliv og krystallklart vann. Dra på en komfortabel all-inclusive tur, strandferie i Karibien eller oppdag ulike greske øyer. Valget er ditt! Turer til solen gir uansett deg og dine varme minner og spennende nye opplevelser, uavhengig av størrelsen på lommeboka.

Nybakt brød fra bakeren, lokalprodusert olivenolje, solmodne tomater, ost og vin.

Hva mer kan du ønske deg? Solreiser går hånd i hånd med god mat og drikke. Lonely Planet skriver at deilig (og rimelig) mat er en integrert del av hverdagen i landene rundt Middelhavet, og her finner du et rikt utvalg av lokale delikatesser, som både er sunne og gode! Oppdag nye kaféer og restauranter og la deg av inspirere av spennende råvarer, smaker og spesialiteter fra det lokale kjøkkenet. Gir det mersmak er nok et cruise i Middelhavet noe for deg!

Nyt et stykke Pizza Bianco i Italia, moussaka i Hellas, eller en makron på et torg i Paris. Dra på portvinsmaking i Portugal, champagnesmaking i Frankrike, eller sherry i Spania. Gå på et lokalt marked og oppdag nye grønnsaker og frukt du aldri har smakt før. Kanskje finner du en ny favoritt, her skal det uansett nytes. Lær deg å lage paella i Spania, eller nanbrød i India. kanskje du kan lære barna å svømme på en reise til Tenerife? Valget er ditt og mulighetene uendelige!

Har du - som oss - lyst på en utenlandstur når turistsesongen er over og Norge går mot kaldere tider?

Vil du oppdage autentiske middelhavsperler og kjenne deg som en del av lokalbefolkningen? Kanskje er du ivrig etter å nyte de lave prisene på restaurantene, ha stranden for deg selv, eller nyte sand mellom tærne mens kollegaene sitter på kontoret? Det er mange fordeler med å forskyve ferien noen uker. Reiser du i lavsesongen kan du spare penger på hoteller, flyreiser og pakketurer, uten å gå glipp av sola. Sommersesongen er lenger når du reiser sørover, og det er i tillegg færre turister både på strendene og de større turistattraksjonene. Du slipper dermed køene mange forbinder med de mest kjente attraksjonene. En solreise i lavsesongen gir deg et avbrekk fra hverdagen og en perfekt utnyttelse av den siste ferieuka du enda ikke har tatt ut.

Uansett hvilket land du velger å feriere i kan det være nyttig å planlegge litt i tiden før avreise.

Når sol og strand står på menyen, kan det være lurt å sørge for at byen eller øya ikke er så langt fra sivilisasjonen. Synes du sol, strand og uplanlagte dager høres fantastisk ut, er solreiser noe for deg. Det kan være lurt å ha en plan B dersom du skulle finne på å kjede deg den tredje dagen på stranden. Les deg opp på destinasjonen før du reiser, så vet du hvilke museer og attraksjoner stedet har å by på!

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret