Spa og strandliv i Kroatia

Rixos Libertas Dubrovnik, Dubrovnik, Kroatia

Femstjerners opphold i Dubrovnik rett ved Adriaterhavets glitrende bølger, inkludert frokost, middag og adgang til spa

Rixos Hotel Libertas befinner seg så nært stranden at du nærmest kan hoppe rett fra sengen din og ut i det krystallklare Adriaterhavet. Og det dreier seg ikke om hvilken som helst strand, men selveste Bellevue Beach, som ligger i en av Kroatias vakreste bukter nedenfor byen Dubrovnik. Nærheten til havet er imidlertid bare en liten del av opplevelsene som venter på deg når du sjekker inn på dette femstjerners hotellet. Du trenger nemlig bare ta en 15 minutters gåtur til Dubrovniks historiske bykjerne, og kan når som helst la deg fengsle av severdighetene og den storslåtte arkitekturen som preger bybildet.

Her kan du kombinere avslappende feriedager med aktiviteter som tennis, yoga, dykking og sykkelturer i den vakre naturen. Når du trenger å lindre ømme muskler, kan du tilbringe noen herlige timer i hotellets store spa og velværesenter, som tilbyr to basseng, et tyrkisk bad, en badstue og en rekke velgjørende behandlinger. Senere på dagen kan du unne deg en gourmetmiddag på Lalezar Grill House og en drink i Agora Bar, som kan skilte med en praktfull panoramautsikt over Adriaterhavet. Hvis du ikke har lyst til å ta kvelden riktig ennå, kan du prøve lykken på hotellets kasino som holder åpent langt ut i de sene nattetimer.

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen, inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser