tilbud

Spa

Her finner du de beste hotellene med spa- og velværetilbud. Senk skuldrene og nyt et avbrekk fra hverdagen. Det fortjener du!
Se mer:

Matlaging, husvask, fotballtrening med ungene, jobbe lange dager, trene og mosjonere, venninnens bursdag og svigermorbesøk - Vi mener at hverdagshelter fortjener å unne seg det lille ekstra innimellom og spa er både avslappende og sunt!

Hverdagen er hektisk og det kan være vanskelig å få tid til alt. Men selv om det kan være trangt med tid fortjener vi alle å ta oss et avbrekk nå og da og la tankene suse, skuldrene senkes og la hvilepulsen skylle over oss. Det å ta tid til seg selv og pleie kroppen har helsegoder, ikke bare får kroppen et innslag av ny energi, en ordentlig massasje kan gjøre at kroppen yter bedre. I dagens digitale samfunn hvor alt skal foregå på en liten skjerm er det enkelt å pådra seg diverse smerter i skuldre og ledd, og når smerten inntreffer eller du kjenner at det kommer, er det både behagelig og smart å unne seg en tur på et spahotell hvor du skal skjemmes bort fra topp til tå. En tur på spa kan også hjelpe dersom du er plaget av stress og depresjon. Studier viser at folk som unner seg litt ekstra velvære regelmessig er både mer avslappet og lykkeligere! Visste du også at massasjer også kan forbedre nattesøvnen din, forhindre migrene og styrke immunforsvaret ditt ved å stimulere produksjonen av hvite blodlegemer? Når sommer går mot høst i det kalde nord og mørket legger seg over vårt langstrakte land er det den beste tiden å komme seg inn i varmen og ta en spaferie, enten på en resort i nærheten av der du bor eller å kombinere din velvære-reise med for eksempel en reise til Nice.

Den byen i Europa som troner på toppen når det gjelder kurbad og velvære er Budapest. Byen kan skilte med flere hundre vakre velværeanlegg, varme bassenger og dampende steambad med aromatiske og avslappende dufter.

En reise til Budapest vil avsløre mest berømte anlegg Széchenyi Bath og Gellért Bath har begge en lang historie og er stedet innbyggerne i byen alltid vender tilbake til. Et besøk til et av disse anleggene er ikke bare en fryd for kropp og sjel, de fungerer også som landemerker, og en spasertur rundt på anleggene er nesten som å være på et museum. Reykjavik, på den annen side, har i årevis lokket til seg besøkende fra fjern og nær til sine berømte varme kilder og byens Blue Lagoon. Den sistnevnte er en geotermisk kilde med sjøvann like utenfor bykjernen og du tar deg enkelt hit med buss. Det algeblå vannet består av 70% havvann og 30% ferskvann med en stabil temperatur på deilige 38 grader, så her kan du bade hele året!

Ta en ferie i Norge og du vil finne en rekke hoteller med fantastiske anlegg som vil fungere som terapi for sjelen. Legg turen til et hotell som ligger nede ved vannet slik at du kan avslutte en perfekt dag med en spasertur langs vannkanten. Ta også en titt på internett og se om det finnes et velværesenter i nærheten av der du bor. Som regel trenger du ikke å være gjest ved et hotell for å kunne benytte deg av velværeområdet, og en dagstur for å finpusse gusten hud gjør like godt for utsiden som for innsiden. Skulle du likevel ønske å reise lenger bort anbefales det å sjekke inn på spahotell i Bangkok, Mexico eller Thailand. Her finner du anlegg du trodde bare fantes i drømmene med infinity bassenger, svaiende palmer og fantastisk arkitektur hvor det er lagt mye kjærlighet ned i hver eneste lille detalj.

Er man i et parforhold er det viktig å huske på å ta vare på hverandre og setter pris på hverandre og et opphold på en velværeresort kan være kanskje gjøre at romantikken blomstrer på ny.

Å dra på spaferie er en hyggelig opplevelse og gleder er best når de deles med andre. Kanskje det kan sette prikken over I-en på en bryllupsreise? Etter en dag med avslappning og velvære, hva med å avslutte en perfekt dag med en koselig middag med levende lys og rene smaker? Loff runt i badekåpe og tøfler og føl deg som en konge eller dronning med et mykt og deilig håndkle surret rundt håret som en krone. Når dere først sjekker inn for en helg med nytelse og velvære, velg gjerne et av de bedre alternativene. Et slikt opphold skal gi det lille ekstra og være litt stas. Det er ikke ofte man drar på et romantisk spa for to så hvorfor ikke slå litt ekstra på stortromma? Ring gjerne hotellet i forveien og arranger slik at en flaske med bobler står klar på rommet deres når dere ankommer. Ikke bare er det en utrolig hyggelig overraskelse for den du har valgt å ta med deg, det setter også stemningen for resten av oppholdet.

En velværeopplevelse passer også perfekt for to venner eller når venninnegjenen ønsker å gi den kommende bruden en helt spesiell gave slik at hun kan skinne like mye på innsiden som på utsiden!

En tur til et spahotell er også den perfekte venninnegave! For hva kjøper man i bursdagsgave til venninnen som har alt? En opplevelse dere kan gjøre sammen er den aller finest gaven. Kanskje kan du også samarbeide med din venninnes partner eller noen andre venner og kjøpe en ny lekker badedrakt som hun kan ta med seg på ferie? Uansett hvem du ønsker å glede med en velværeopplevelse, enten det er en partner, en venninne eller noen venner, kommer det garantert til å falle i smak. Vi liker alle å dulles litt med en gang i blant, og så er det sunt for deg også! Et friskt pust i hverdagen langt borte fra alt som heter datamaskiner og telefoner - Det har vi alle godt av i dagens teknologiske verden.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret