Fantastisk beliggenhet i Venezia

Splendid Venice Starhotels Collezione, Venezia, Italia

Inntil -61% I dag På utvalgte tilbud.

Deluxe-rom

Deluxe-rom

Superior-rom

Deluxe-rom

Elegant hotell med egen brygge, takterrasse og gourmetresturant et steinkast fra Markusplassen

For å se våre eksklusive priser, bli medlem kostnadsfritt nå
Inntil -61% på markedets priser ?
Merk at det tilkommer en byskatt på €4,50 per person, per dag, som må betales direkte til hotellet ved utsjekk.

Kjæledyr kan ikke medbringes til hotellet.

Rabatten

Vår rabatt for din valgte romkategori med alle inkluderinger er basert på prissammenligninger gjort på hotellets nettside, og er den høyeste mulige rabatten i angitt kampanjeperiode. Priser og tilgjengelighet ble kontrollert 20.09.2019

Tilbudet er ikke refunderbart, og datoendringer er dessverre ikke mulig etter at bookingen er fullført.

Bo rett inntil kanalen med opphold på firestjerners boutiquehotell i hjertet av Venezia

  • Lokal gourmetmat: Elegante Le Mascher Restaurant byr på en gastronomisk reise i venetianske spesialiteter, og du kan blant annet se fram til ferskfanget sjømat, rike risottoer, supper laget med sesongens grønnsaker og schie, de små rekene som finnes i Venezias lagune. Etter middag kan du ta turen til hotellets Lounge Bar hvor du kan beundre den spektakulære utsikten over kanalen mens du nipper til en god cocktail.

  • Elegante rom og suiter: Du sjekker inn i vakkert dekorerte rom, innredet i en tradisjonell venetiansk stil og utstyrt med alle moderne fasiliteter du måtte trenge, inkludert Smart-TV, espressomaskin, minibar og putemeny. Noen av rommene har til og med utsikt over kanalen samt privat terrasse.

  • Opplev Venezia fra vannet: En tur til Venezia er ikke komplett uten en tur i en av byens legendariske gondoler – det er virkelig den beste måten å se byen på. Og om du ønsker en ekstra spesiell opplevelse kan du til og med gli nedover kanalene mens du lytter til klassiske, italienske serenader framført av en byens mange gondolsangere.

Fasiliteter

- Trådløst internett
- Restaurant
- Bar
- Concierge
- Brygge med stopp for vanntaxi

Slik kommer du deg hit


Splendid Venice Starhotels Collezione ligger i sentrum av Venezia, fem minutter gange fra Markusplassen. Marco Polo internasjonale lufthavn er 20-minutters kjøring unna.
San Marco Mercerie, 760, 30124 Venezia, Italia

Vi leter etter flyreiser hos alle store- og lavprisselskaper for å tilby deg et komplett utvalg av flyselskaper, avreiseflyplasser og flytider.

Du kan velge å legge til flyreise når du booker dette hotellet. Du må først velge dato i kalenderen, og så velge "Hotell + Fly".

På neste side kan du velge avreiseflyplass, tid, selskap og pris.

Når du booker et hotell og fly, er du økonomisk beskyttet av ATOL.

Om du trenger hjelp med å booke denne reisen eller har spørsmål om en eksisterende booking, kan du ringe vår kundeservice på (0046) 0850598803 (mandag–søndag: 9.00 - 18.00)

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen, inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser