Fantastisk beliggenhet i Venezia

Splendid Venice Starhotels Collezione, Venezia, Italia

Deluxe-rom

Deluxe-rom

Superior-rom

Deluxe-rom

Bo rett inntil kanalen med opphold på firestjerners boutiquehotell i hjertet av Venezia

Ned en smal gate langs Venezias sjarmerende kanalnettverk. Kun en kort spasertur fra Gucci, Swarowski og Desigual. Bare minutter fra Markusplassen og Venezias mange severdigheter og attraksjoner. Her finner du Splendid Venice – et elegant, firestjerners boutiquehotell i klassisk venetiansk stil, med alt du skulle behøve for et spennende opphold i den synkende, nydelige byen.

Du sjekker inn på et rom eller i en suite utstyrt med alle moderne fasiliteter – og kanskje til og med utsikt over kanalen og privat terrasse. Direkte utsikt over den gondolfylte kanalen får du også fra de store vinduene i restauranten – så ikke bli overrasket om du hører en “O Sole Mio!” til måltidet. Hit kommer lokale så vel som hotellets gjester for restaurantens nydelige smakssammensetninger og italienske spesialiteter. Hotellet har dessuten en stilig bar, hvor dere kan sitte ned og planlegge Venezia-eventyret over en Bellini.

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen, inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser