Splitter nytt drømmehotell i Thailand

Devasom Khao Lak Beach Resort & Villas, Khao Lak, Thailand

Seaside Pool Paradise-suite

Seaside Pool Paradise-suite

Seaside juniorsuite med jacuzzi

Splitter nytt femstjerners hotell med klassisk sjarm i strandparadiset Khao Lak

For å se våre eksklusive priser, bli medlem kostnadsfritt nå
Inntil -40% på hotellets egne priser ?
Opphold på et Seaside Grand Deluxe-rom, inkludert frokost.

Dette tilbudet inkluderer også daglige utvalgte cocktails, en thaimiddag i Takola Restaurant (ekskl. drikkevarer) per person, per opphold (ved minimum fem netters opphold), en 60-minutters thaimassasje per person, per opphold (ved minimum syv neters opphold)

Innsjekk kl. 14.00 og utsjekk kl. 12.00.

Rabatten

Vår rabatt for din valgte romkategori med alle inkluderinger er basert på prissammenligninger gjort på leverandørens nettside eller på markedets sammenlignbare priser, og er den høyeste mulige rabatten i angitt kampanjeperiode. Priser og tilgjengelighet ble kontrollert 30.04.2019.

Tilbudet er ikke refunderbart, og datoendringer er dessverre ikke mulig etter at bookingen er fullført.

Luksuriøst opphold på femstjerners hotell med spa, restauranter og barer ved stranden i Khao Lak

Rommene

Devasom Khao Lak Resort åpnet dørene i desember 2018 og tilbyr 69 rom og villaer i tropiske omgivelser ved Andamanhavet. Rommene er innredet i elegant thailandsk stil med smakfulle nøytrale farger, luksuriøse bad med både badekar og dusj, samt en møblert balkong. Villaene har i tillegg et eget basseng og noen har direkte adgang til stranden.

Fasiliteter

- Trådløst internett
- Flatskjerm-TV
- Minibar
- Te- og kaffefasiliteter
- Klimaanlegg
- Toalettartikler
- Badekåper

Bespisning

På Takola Restaurant kan du skjemme bort smaksløkene med autentiske thailandske retter og internasjonale delikatesser. Devasom Beach Grill & Bar serverer ferske grillede retter og vedovnsbakte pizzaer. Før og etter middag kan du nyte en deilig cocktail mens du tar inn den fantastiske havutsikten, og i loungebaren kan du nyte forfriskende drinker gjennom hele dagen.

Spa

Slapp av i luksuriøse omgivelser på Devasom Wellness Spa. Her kan du gjenopprette kroppens balanse med en oppløftende eller beroligende behandling inspirert av gamle thailandske tradisjoner. Du kan velge mellom et bredt spekter av ulike ansikts- og kroppsbehandlinger, massasjer og skjønnhetsbehandlinger. I spaet finner du også et dampbad og et avslapningsområde hvor du kan nippe til ferskpresset juice.

Beliggenhet

Devasom Khao Lak Resort er en del av det thailandske feriestedet Khao Lak, og tilbyr vakre hvite sandstrender, uberørt natur og krystallklart vann som passer perfekt for snorkling og dykking. Du kan bli med på båtutflukt til øygruppen Similan eller besøke Takua Pa, som er kjent for sine tradisjonelle markeder. Dersom du skulle ønske å bli på hotellet kan du velge mellom aktiviteter som yoga, matlagingskurs, håndverkskurs, dykking og kajakkpadling. Det tar ca. 75 minutter å kjøre til Phuket internasjonale lufthavn.
80 Moo 3 Khuk Khak Beach Road, Tambon Khuekkhak, Amphoe Takua Pa, Chang Wat Phang-nga 82220, Thailand

Vi leter etter flyreiser hos alle store- og lavprisselskaper for å tilby deg et komplett utvalg av flyselskaper, avreiseflyplasser og flytider.

Du kan velge å legge til flyreise når du booker dette hotellet. Du må først velge dato i kalenderen, og så velge "Hotell + Fly".

På neste side kan du velge avreiseflyplass, tid, selskap og pris.

Når du booker et hotell og fly, er du økonomisk beskyttet av ATOL.

Om du trenger hjelp med å booke denne reisen eller har spørsmål om en eksisterende booking, kan du ringe vår kundeservice på (0046) 0850598803 (mandag–søndag: 9.00 - 18.00)

Gå ikke glipp av

 • Å være blant de første gjestene som kan nyte feriestedets luksuriøse fasiliteter og innredning
 • Hotellets beliggenhet i tropiske omgivelser ved det vakre Andamanhavet
 • Spennende utflukter til lands og vanns eller bare ren avslapning med spa og strandliv

Sammenlign med andre sider


 • Få eksklusive reisetilbud – helt kostnadsfritt

  ...for å se våre priser og tilgjengelighet

  Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

  Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

  Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

  For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser