Stilsikkert hotell med Åres beste utsikt

Copperhill Mountain Lodge, Åre, Sverige

Copper Juniorsuite

Copper Juniorsuite

Bronze-rom

Copper Juniorsuite

Bronze-rom

Copper Juniorsuite

Naturnært opphold på et designhotell med spa, inkludert frokost og middag

For å se våre eksklusive priser, bli medlem kostnadsfritt nå
Inntil -42% på markedets priser ?
Opphold på et Bronze-rom, inkludert frokostbuffet og toretters middag.

Dette tilbudet inkluderer også adgang til spa og kostandsfri offentlig parkering i nærheten. Reservering er ikke nødvendig. 

Privat parkering er tilgjengelig mot et tilleggsgebyr på 500 SEK per dag, samt ladestasjon for el-biler (kan ikke reserveres) og betales direkte til hotellet. 

Kjæledyr kan medbringes mot et tilleggsgebyr. Vennligst kontakt hotellet før ankomst for nærmere avtale.  

Innsjekk kl. 15.00 og utsjekk kl. 11.00.

Rabatten

Vår rabatt for din valgte romkategori med alle inkluderinger er basert på prissammenligninger gjort på leverandørens nettside eller på markedets sammenlignbare priser, og er den høyeste mulige rabatten i angitt kampanjeperiode. Priser og tilgjengelighet ble kontrollert 03.04.2019.

Tilbudet er ikke refunderbart, og datoendringer er dessverre ikke mulig etter at bookingen er fullført. 

Nyt friluftsliv og Åres beste utsikt på et flott og miljøvennlig designhotell med spa og restaurant, inkludert halvpensjon

  • En utsikt å minnes: Med sin beliggenhet 730 meter over havet er dette Åres høyest beliggende hotell. Herfra er utsikten rent ut sagt magisk, med uhindret utsikt over Åreskutan, fjellene rundt og Åresjön som slynger seg gjennom dalen.

  • Matkjærlighet og fine råvarer: På hotellets restaurant lager man maten med omsorg. Den nordiske menyen er basert på sesongens lokale råvarer. Kjøtt, fisk, sopp, bær og til og med noen av ølsortene kommer fra nærområdet.

  • Slappe av i spaavdelingen: Panoramavinduene vender mot de majestetiske fjellene, noe som bidrar til den deilige stemningen på spaet. Her er det bassenger innendørs og utendørs, badstuer og flere behandlingsrom for litt luksus.

Fasiliteter

- Restaurant
- Bar
- Spa
- Treningsstudio

Slik kommer du deg hit

Under to timer unna med bil ligger flyplassene Trondheim og Östersund. Du kan også reise til Åre med tog. Fra jernbanestasjonen til hotellet er det sju kilometer.
Åre Björnen, 837 52 Åre, Sverige

Vi leter etter flyreiser hos alle store- og lavprisselskaper for å tilby deg et komplett utvalg av flyselskaper, avreiseflyplasser og flytider.

Du kan velge å legge til flyreise når du booker dette hotellet. Du må først velge dato i kalenderen, og så velge "Hotell + Fly".

På neste side kan du velge avreiseflyplass, tid, selskap og pris.

Når du booker et hotell og fly, er du økonomisk beskyttet av ATOL.

Om du trenger hjelp med å booke denne reisen eller har spørsmål om en eksisterende booking, kan du ringe vår kundeservice på (0046) 0850598803 (mandag–søndag: 9.00 - 18.00)

Gå ikke glipp av

Med sin beliggenhet på Förberget har hotellet fantastisk utsikt over sine omgivelser i Åre. Naturen er rett utenfor, og det er flere turstier som passerer rett utenfor inngangsdøra, perfekt for et avbrekk i hverdagen under varmere årstider. Du kan også vie deg til sykling, kajakkpadling og paragliding. Om vinteren kan man nyte ski in/ski out-beliggenheten som fører til hele Åres skisystem, samt Åre Björnens langrennsløyper. Vil man dra på utflukt kan man besøke Fröå Gruva eller Sveriges største foss, Tännforsen. 

Sammenlign med andre sider

Få eksklusive reisetilbud – helt kostnadsfritt

...for å se våre priser og tilgjengelighet

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser