Strand- og matidyll på Rhodos

Atrium Palace Thalasso Spa Resort, Rhodos, Hellas

Staselig hotell på Rhodos med basseng, spa og underholdning, inkl. frokost eller helpensjon

For å se våre eksklusive priser, bli medlem kostnadsfritt nå
Inntil -38% på markedets priser ?
Opphold på et Double Side Sea View-rom, inkludert frokost.

Dette tilbudet inkluderer også adgang til Thalasso Spa (oppvarmet basseng, badstu, hammam; kun for gjester over 14 år) en gang per person, per opphold, en flaske lokal vin, flaskevann og en fruktkurv per rom, per opphold.

Merk at det tilkommer en byskatt på €4 per person, per natt, som må betales direkte til hotellet.

Parkering er tilgjengelig uten ekstra gebyrer.

Kjæledyr kan ikke medbringes til hotellet.

Innsjekk kl. 14.00 og utsjekk kl. 12.00.

Rabatten

Vår rabatt for din valgte romkategori med alle inkluderinger er basert på prissammenligninger gjort på hotellets nettside, og er den høyeste mulige rabatten i angitt kampanjeperiode. Priser og tilgjengelighet ble kontrollert 04.01.2019.

Tilbudet er ikke refunderbart, og datoendringer er dessverre ikke mulig etter at bookingen er fullført.

Femstjerners luksus på den vakre greske øya Rhodos, med tre restauranter og flere morsomme aktiviteter, inkludert frokost eller helpensjon

Rommene

Rommet ditt er en lys oase som bærer preg av beroligende fargetoner og en stor balkong, hvor du kan slå deg ned med noe godt i glasset om kvelden. Ulike rom gir hel eller delvis utsikt over havet. Du kan også se ut over hotellets fantastiske hage, hvor du til og med kan benytte deg av et privat basseng.

Fasiliteter

- Klimaanlegg
- Flatskjerm-TV
- Minibar
- Te- og kaffeutstyr
- Safe
- Telefon
- Toalettartikler
- Hårføner

Bespisning

Frokosten serveres i den raffinerte Symposium restaurant, hvor du kan velge og vrake mellom en overflod av varme og kalde retter. Husk å bestille en fristende omelett eller pannekaker som tilberedes mens du ser på. Om kvelden arrangeres det temakvelder som gallaer, greske spesialiteter eller asiatiske buffeter som kombineres med levende musikk. Hvis du ønsker å nyte maten under åpen himmel, kan du besøke Asterias ved strandkanten. Der kan du smake på ferske fisk- og skalldyrretter. Får du lyst på forfriskninger i løpet av dagen, eller en drink som oppvarming til en livlig kveld, finner du også fem barer på hotellområdet.

Spa

I spaet kan du pleie deg selv med massevis av velgjørende behandlinger, fra avslappende massasjer og rensende ansiktsmasker til thalasso-terapi eller hår- og sminkestyling. Du kan også lene hvile ut og stresse ned i hammamen, jacuzzien, de oppvarmede bassengene eller rett og slett med en god bok i den innbydende relaxavdelingen.

Beliggenhet

Resortens beliggenhet rett ved stranden gir deg en behagelig avslutning på dagen med noen sløve timer i solsengen eller et par timer med morsomme vannsportsaktiviteter. Det skal mye til å kjede seg på hotellområdet, for her finner du alt fra mini-golf og tennis til et lite marked med souvenirer og greske show med dans og musikk i baren. Ønsker du å forlate hotellområdet, foreslår vi en tur til den nydelige landsbyen Lindos, hvor du kan begi deg ut på trivelige spaserturer i de sjarmerende omgivelsene. Eventuelt kan du dra på utflukt til den lille sjøen Seven Springs med sine vakre fossefall, eller besøke naturreservatet Butterfly Valley. Samtlige områder er enkle å komme seg til med bil eller arrangert transport fra hotellet. Det tar litt mer enn 50 minutter å kjøre til Rhodos lufthavn.

Fantastisk for
Aktiviteter Strand Avslapning
Kalathos Bay, Lindos, Rhodes, Hellas

Vi leter etter flyreiser hos alle store- og lavprisselskaper for å tilby deg et komplett utvalg av flyselskaper, avreiseflyplasser og flytider.

Du kan velge å legge til flyreise når du booker dette hotellet. Du må først velge dato i kalenderen, og så velge "Hotell + Fly".

På neste side kan du velge avreiseflyplass, tid, selskap og pris.

Når du booker et hotell og fly, er du økonomisk beskyttet av ATOL.

Om du trenger hjelp med å booke denne reisen eller har spørsmål om en eksisterende booking, kan du ringe vår kundeservice på (0046) 0850598803 (mandag–søndag: 9.00 - 18.00)

Vi liker

  • Å la deg fengsle av den magiske solnedgangen fra din egen balkong
  • Å bo i nærheten av havet, hvor du raskt kan gå ned til stranden og ta et morgenbad
  • Hotellets rikholdige tilbud av aktiviteter, som gjør at du kan blande eventyr med fred og ro

Sammenlign med andre sider

Få eksklusive reisetilbud – helt kostnadsfritt

...for å se våre priser og tilgjengelighet

Hvorfor booke gjennom oss?

  • De beste prisene på nettet. Det er vår garanti. Vi sjekker alltid for å forsikre oss om at vi har det aller beste tilbudet på nettet når vi håndplukker våre tilbud. Hos oss kan du være fullstendig sikker på at et team med reiseeksperter allerede har sjekket nettet rundt for å kunne tilby den beste prisen.
    Les mer om vår prisgaranti i FAQ.
  • Velg dine foretrukne datoer, så gjør vi resten - ingen verdikuponger som må løses inn!
  • Nyt godt av våre eksklusive medlemsfordeler som velkomstdrinker ved ankomst, gratis romoppgradering, flyplasstransport og andre ekstragoder.

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser