Strand- og matidyll på Rhodos

Atrium Palace Thalasso Spa Resort, Rhodos, Hellas

Femstjerners luksus på den vakre greske øya Rhodos, med tre restauranter og flere morsomme aktiviteter, inkludert frokost eller helpensjon

Som gjest på det flotte femstjerners Atrium Palace Thalasso Spa Resort, vil du bo i en vakker bygning i gresk stil som er inspirert av landets historie. Beliggenheten ved den harmoniske bukten Kalathos Village gir deg et glimrende utgangspunkt for å utforske øya Rhodos. Uansett om du er på jakt etter livlige kvelder, late dager på bortgjemte paradisiske strender eller kulturelle opplevelser fra historiske sivilisasjoner, er denne resorten midt i blinken.

I den frodige hagen med fossefall finner du rolige hjørner som du kan ha helt for deg selv samt seks bassenger som er praktfullt innrammet av trærne. Det er også vel verdt å besøke AnaGenesis Thalasso Spa, hvor du kan skjemme bort deg selv med alt fra klassiske behandlinger til thalasso-terapi. Hvis du derimot har behov for å få opp pulsen, kan du spille tennis, volleyball, minigolf eller delta i en rekke vannsportsaktiviteter. Middag serveres på hele tre ulike spisesteder. På den staselige Symposium restaurant spiser du blant storslåtte søyler og hvelv, og kan ofte la deg underholde av temakvelder. Foretrekker du å tilbringe kvelden under åpen himmel med en varm bris fra havet, kan du besøke Asterias eller Poseidon, som har utsikt over enten havet eller bassengområdet.

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen, inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser