Strand og safari i Kenya

Kenya

Kun hos oss

Skreddersydde tilbud til de garantert laveste prisene, som du ikke vil finne noe annet sted.

Flyreise inkl. Flyreise inkl.

Baobab beach resort

Baobab beach resort

Baobab beach resort

Amboseli Sentrim camp

Amboseli Sentrim camp

Sarova Salt Lick Lodge

Sarova Salt Lick Lodge

Sarova Salt Lick Lodge

Shimba Green Safari Lodge

Shimba Green Safari Lodge

Shimba Green Safari Lodge

Shimba Green Safari Lodge

Shimba Green Safari Lodge

Avkobling ved stranden fulgt av spennende safarieventyr i Kenyas artsrike nasjonalparker

Å dra på safari er drømmen for mange, og nå har du sjansen til å virkeliggjøre drømmereisen gjennom å bli med til Kenya, der du kombinerer avkobling ved stranden med spennende jeepsafari og opplevelser i villmarken.

Baobab Beach Resort, Diani Beach

Reisen din innledes med seks, åtte, elleve eller tolv netter på Baobab Beach Resort ved den vakre, gyldne stranden Diani Beach sør for Mombasa, der du får anledning til å koble av fra hverdagen og samtidig lade opp for den kommende safarien.

Safari Dag 1

Første dag av safarien blir du hentet fra hotellet. Avhengig av hvilket reisealternativ du har valgt kjører dere deretter videre på jeepsafari i Ngutuni og Taita Hills, nasjonalparken Tsavo East eller naturreservatet Shimba Hills, med etterfølgende utflukt til de fantastiske Sheldrick-fossene. Overnatte gjør du på en av de utvalgte, autentiske lodgene, Sarova Saltlick Lodge, Green Safari Lodge eller Ashnil Aruba Lodge.

Safari Dag 2

Neste dag består av jeepsafari i blant annet verneområdet Ngutuni, Taita Hills og Amboseli National Park. I og med at safarien finner sted til ulike tider av døgnet (tidlig morgen, formiddag eller ettermiddag) har du mulighet til å se forskjellige dyr og deres ulike atferd. Ved klart vær kan du kanskje til og med få et glimt av mektige Kilimanjaro i det fjerne. Natten tilbringer du på Sarova Saltlick Lodge eller Amboseli Sentrim Camp, unntatt for det korteste reisealternativet, som ender her.

Safari Dag 3

For deg som blir en tredje dag på safarien følger nå jeepsafari i Taita Hills og/eller Amboseli National Park - tidlig om morgenen og om formiddagen eller ettermiddagen. I mellomtiden er det frokost og lunsj på Taita Hills Lodge. For det lengste reisealternativet overnatter du på Sarova Saltlick Lodge. Der får du også oppleve en sen jeepsafari, etter middagen, fylt av den afrikanske slettens nattlige lyder og synsinntrykk.

Safari Dag 4


Den aller siste dagen av ditt safarieventyr i Kenya tilbringer du med en jeepsafari om formiddagen, etterfulgt av lunsj og deretter transport tilbake til Mombasa. Pass på å kikke litt ekstra under tilbaketuren for å få ytterligere glimt av dyrene og det imponerende landskapet.

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen, inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser

Hva er et depositum?

Kort oppsummert betaler du Secret Escapes et ikke-refunderbart depositum for å sikre deg reisen, deretter betaler du reiseleverandøren det utestående beløpet (som annonsert) på et senere tidpunkt, men før du reiser.

Vi har gjort dette valget tilgjengelig for å gi våre medlemmer bedre tilgang på fantastiske reiser, ettersom vi vet at det kan ta tid både å planlegge og betale for en ferie.

For flere detaljer, Vennligst se vår ofte stilte spørsmål-side.