Strandhotell på Middelhavsøya Ibiza

Fergus Style Bahamas, Platja d'en Bossa, Ibiza, Spania

Inntil -63% I dag På utvalgte tilbud.

NYHET NYHET

Splitter nytt tilbud hos Secret Escapes

Hotell med nydelig beliggenhet i nærheten av Ibiza natteliv og Ibiza by, med all-inclusive

For å se våre eksklusive priser, bli medlem kostnadsfritt nå
Inntil -63% på markedets priser ?
Opphold på et dobbeltrom, med all-inclusive. 

I all-inclusive inngår alle drikkevarer (brus, lokalt og internasjonalt alkohol, enkelte Premium-merker koster ekstra). All drikke skal konsumeres ved bassenget eller i strandområde. Av sikkerhetsgrunner serveres drikke kun i plastglass.

Frokost: 07.30-10.30
Lunsj: 13.00 - 15.00
Middag: 18:30 - 21.30

Alle måltider serveres som buffet.

Mellommåltider og snack serveres mellom 10.30 og 12.00 samt mellom 15.00 og 17.30. 

Dette tilbudet inkluderer også en velkomstdrink per person, per opphold, en flaske cava per rom, tidlig innsjekk og sen utsjekk kl. 13.00 ved tilgjengelighet. 

Merk at det tilkommer en miljøskatt på inntil €4 per person, per dag (avhengig av reiseperiode og hotelltype), som må betales direkte til hotellet. Skatten gjelder kun personer over 16 år og halveres ved oppholdets niende natt. 

Minimum to, tre eller fire netters opphold kreves.

Kjæledyr kan ikke medbringes til hotellet. 

Innsjekk kl. 15.00 og utsjekk kl. 13.00.

Rabatten

Vår rabatt for din valgte romkategori med alle inkluderinger er basert på prissammenligninger gjort på hotellets nettside, og er den høyeste mulige rabatten i angitt kampanjeperiode. Priser og tilgjengelighet ble kontrollert 27.03.2019.

Tilbudet er ikke refunderbart, og datoendringer er dessverre ikke mulig etter at bookingen er fullført. 

Hotell direkte på stranden i Platja d'en Bossa med spa, basseng og restauranter, med all-inclusive, velkomstdrink og andre ekstragoder

  • Bo ved stranden: Du trenge bare gå ut døren før du befinner deg på sandstranden. Her kan du slappe fullstendig av mellom utflukter eller lange netter på byen, i vakre omgivelser med fjellene i bakgrunnen. Hvis havet er for salt eller solen for sterk, er det bare skritt til hotellets basseng, med skyggefulle palmer og kjølige drinker.

  • Smaken av Spania: Hotellet har to restauranter, hvor den ene har et åpent kjøkken. Her kan du glede deg til både spanske og internasjonale retter, samt spennende temakvelder. På resten av øya finner du deilig lokal gastronomi med blant annet tapas og god vin på menyen.

  • Fest og moro: Ibiza er kjent for å være Middelhavets partyøy, noe som betyr blant annet fester, farger og lange netter. To av øyas mest berømte nattklubber, Space og Bora Bora, ligger bare noen meter fra hotellet. Billetter til nattklubbene kan kjøpes i resepsjonen.

Fasiliteter

- Trådløst internett
- Strand
- Basseng
- Spa
- Restauranter
- Bar

Slik kommer du deg hit

Ibiza internasjonale lufthavn ligger kun en fem minutters kjøretur fra hotellet, du kan også komme til og fra flyplassen med buss nummer L36. 
Playa d'en Bossa, s/n, 07817 Playa d'en Bossa, Ibiza, Spania

Vi leter etter flyreiser hos alle store- og lavprisselskaper for å tilby deg et komplett utvalg av flyselskaper, avreiseflyplasser og flytider.

Du kan velge å legge til flyreise når du booker dette hotellet. Du må først velge dato i kalenderen, og så velge "Hotell + Fly".

På neste side kan du velge avreiseflyplass, tid, selskap og pris.

Når du booker et hotell og fly, er du økonomisk beskyttet av ATOL.

Om du trenger hjelp med å booke denne reisen eller har spørsmål om en eksisterende booking, kan du ringe vår kundeservice på (0046) 0850598803 (mandag–søndag: 9.00 - 18.00)

Gå ikke glipp av

Fergus Style Bahamas har en naturskjønn beliggenhet rett ved stranden i populære Platja d'en Bossa, bare en ti minutters kjøretur fra Ibiza by og havn. I Ibiza by kan du oppleve Dart Vila-kvarteret, hvor du finner den gamle festningen høyt oppe på en klippe. Her kan du se byens katedral og spasere gjennom de koselige gatene med kafeer og restauranter. Opplev også marinaen hvor det ligger luksuriøse yachter side om side. Og selvfølgelig er Ibiza også kjent for sitt imponerende natteliv, som du har god mulighet til å utforske i nærheten av hotellet.

Sammenlign med andre sider

Få eksklusive reisetilbud – helt kostnadsfritt

...for å se våre priser og tilgjengelighet

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser