Strandnært med spa på Sardinia

Àrbatax Park Resort - Suites del Mare, Àrbatax, Sardinia, Italia

Family-suite

Suite med havutsikt

Elegante og romslige suiter på resort med spa og et stort utvalg av strender ved Sardinias østkyst

Suites del Mare er en del av Àrbatax Park Resort, som ligger på halvøya Capo Bellavista på Sardinias østkyst. Suitene er romslige og elegant innredet i klassisk stil samt utstyrt med terrasse og utsikt over havet. På resortens mange restauranter serveres middelhavsinspirerte og internasjonale retter. Du kan ofte velge å sitte utendørs, for å nyte havutsikten. I barene kan du slå deg ned med en drink før eller etter maten.

Resorten har et nytt og moderne thalassosenter, der du kan koble av med blant annet badstu og saltvannsbasseng. Her tilbys også deilige massasjer og andre kroppsbehandlinger. Du som søker avkobling, men likevel avveksling, har kommet til riktig sted. Àrbatax Park Resort har nemlig et stort utvalg av bassenger og strender, så du aldri trenger å se samme horisont to dager på rad. Dessuten ligger det flere andre vakre strender og viker å bade i langs den naturskjønne kysten. Her finner du også et bredt utvalg av kulturelle og naturlige severdigheter samt kan oppleve den store stoltheten som finnes rundt områdets smakfulle råvarer og gastronomi. 

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen, inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser