Suite på boutiquehotell i Miami

Mayfair Hotel & Spa, Miami, USA

Executive King-suite

Mayfair-suite eller Executive King-suite

Mayfair-suite

Unikt designhotell i trendy område med kort vei til kultur, shopping og grøntområder, inkludert frokost

Mayfair Hotel & Spa ligger i det trendy området Coconut Grove, med kort vei til shopping, flere kulturelle severdigheter og – ikke minst – den vakre Biscayne-bukten, som vanligvis er full av eksklusive seilbåter.

Du bor i nærheten av det staselige Vizcaya-museet, shoppingsenteret CocoWalk samt et stort og variert utvalg av butikker, restauranter, barer og kaféer. Litt lengre unna ligger blant annet University of Miami, den historiske bydelen Miami Art Deco District samt South Beach, med den ikoniske veistrekningen Ocean Drive.

Hotellets eklektiske og spesialdesignede interiør er inspirert av stilretninger som art déco og jugendstil. Rommene er overdådig innredet, med store bad og private terrasser. Høyst opp i bygningen finner du det herlige takbassenget, og på hotellet er det også et elegant spa, et døgnåpent treningsstudio samt en avslappet, italiensk trattoria.

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen, inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser