Temareiser

Ønsker du deg en ferie litt utenom det vanlige? Kanskje med din kjære, eller vil du heller gå solo? TravelBird gir den en rekke spennende temareiser!
En annerledes ferie enn hva du er vant til er i vinden som aldri før. Uavhengig av om du helst vil reise med noen, som for eksempel din kjære, eller om du foretrekker en tur alene så har du kommet til rett sted!

Dess lenger reise man skal på, dess mer planlegging kreves som regel i forkant. Dette kan for mange oppleves som stressende og kan legge en demper på turen, spesielt om man ikke vet hvor man vil dra. For å gjøre det enklere for deg vil du derfor finne inspirerende temareiser for enhver smak i denne kategorien - la deg friste! Dess mer du kan booke på samme tasteklikk, dess bedre. Da vet du at fly, overnatting og transport matcher - alt er lagt til rette for deg, og under hvert tilbud står det nøye beskrevet hva som er inkludert og hva som må ordnes ved siden av.

Å booke en tur til din neste destinasjon skal være gøy - det er tross alt en stor del av opplevelsen å glede seg! La deg inspirere til å prøve noe nytt i år. Hva med en ferie viet fullstendig til spa og velvære? Alle kan trenge en avslappende ferie som en pause fra den hektiske hverdagen. Eller kanskje du foretrekker en aktiv ferie? Å oppleve noe nytt blir mer og mer populært i nordmenns øyne, i vårt eget land eller ved å krysse grensene. Hvem har sagt at ordet ferie og syvsover er synonymer? Ikke vi! Vi vil heller si at ferie er å gjøre noe annet enn du gjør i hverdagen. Utforsk nye land, gå deg vill i vakre byer og kom hjem med uendelig mange nye minner i bagasjen.

Skap minner!

Hvorfor ikke la din neste ferietur gå til et sted litt utenom det vanlige? Eller utforsk områder i nærheten du aldri har besøkt? Mulighetene er mange!

En ferietur kan skape minner på mange måter. Du kan dra til et sted på andre siden av kloden og utforske nye kulturer, eller bli bedre kjent med ditt eget land og nabolandene. Valget er ditt!

Din neste minnerike ferietur trenger ikke ligge på andre siden av jordkloden. Du finner gode tilbud uten å krysse grensene, eller ved å besøke våre naboland. Perfekt for deg som ikke er så glad i lange flyreiser og lange dager på farten! Om du heller har lyst til å oppleve helt nye kulturer finnes det mange unike tilbud for deg i andre verdensdeler. Asia har vist seg å seile opp som en favoritt hos nordmenn, med turer til Kina, Nepal og India. Både Sør- og Nord-Amerika kan by på fantastiske opplevelser, for ikke å glemme azurblått hav og safari i Afrika.

Rundreiser har de siste årene blitt mer og mer populært, og er av de mest spennende innen kategorien temareiser. På en rundreise vil du få følelsen av å oppleve flere turer i ett da du ikke tilbringer hele ferien samme sted. Det er flere ulike måter å reise på rundreise: interrail, cruise, backpacking og mye mer. Men det finnes også andre måter å oppleve flere steder på samme reise på. Hva med bussturer med egen guide? På denne måten får du servert fakta på sølvfat og det er bare å lene seg tilbake og nyte turen. Om du heller foretrekker å bestemme ruten selv er leiebil perfekt. Safarier og utflukter er også fantastiske måter å se et land på. Mulighetene er mange på tematurer!

Aktivitet og spenning

En aktiv ferie trenger ikke innebære treningstøy og svette hver dag. Å reise på en aktiv ferie kan innebære så mangt!

Skiferie med langrenns- eller slalåmski på beina, fjellturer og øyhopping er bare noe av det vi kan friste deg med om du ønsker en ferie der du ikke ligger på en solseng dagen lang!

Du kan selvfølgeig dra på reise med formålet å bli i bedre form eller bygge muskler et annet sted enn hjemme. Men vi mener at en aktiv ferie ikke nødvendigvis er synonymt med å svette dagen lang. Det finnes en mellomting! Temareiser er perfekt for barnefamilier, spesielt om det innebærer aktivitet, da barn har en tendens til å være mindre tålmodige enn voksne. Turer til alpene i vinter- og påskeferien, eller øyhopping i varmere strøk er derfor et meget aktuelt tilbud for familier som har barn med lopper i blodet! Aktive ferier er også velegnet for par, unge som eldre, om du reiser alene eller om dere er en vennegjeng på tur. Det eneste kriteriet er at dere liker dager spekket med opplevelser!

Selvfølgelig kan en ferie som innebærer trening også være godt for sjelen! Det viktigste er at du kobler av og klarer å senke skuldrene. Og hva er vel bedre enn å ta seg en lang langrennstur blant snøtunge trær, eller knyte på seg fjellstøvlene og ta fatt på nye utfordringer i form av fjell du vil bestige? En sporty ferie er en unik måte å oppleve et nytt sted, for ikke å snakke om apetitten du vil opparbeide deg etter å ha brukt kroppen hele dagen! Da passer det perfekt å nyte en nydelig middag på en lokal restaurant.

Reise solo eller sammen?

Noen ganger kan det være deilig å utforske en ny by eller nyte stillheten alene, andre ganger har vi behov for å dele opplevelsen med andre.

Smaken er som baken! Noen foretrekker å reise på egenhånd og stå fritt til å velge akkurat det man har lyst til i øyeblikket, mens andre vil dele opplevelsene med andre. Her hos TravelBird finner du noe for enhver smak!

Å reise sammen med andre er for mange et krav når man skal på ferie. Om dere er to eller tre, eller en stor gruppe, vil mange oppleve det som hyggelig å ha noen å dele opplevelser, erfaringer og inntrykk med, spesielt når man skal på tema reiser som har som formål å skape minner for livet. Å reise med hele familien er noe barn ofte ser fram til i lang tid i forveien - endelig er skoleferien her og man skal på tur med familien! Det er også svært populært å ta med sin kjære på romantisk tur - her har vår egen landsdel mye å by på! Seniorreiser er også en slager - oppdag steder du aldri før har vært eller finn nye skatter i favorittbyen din.

Om du heller vil reise solo vil du finne en rekke gode tilbud her - la deg inspirere! Mange som reiser alene for første gang beskriver det som en tilnærmet religiøs og fantastisk opplevelse. Man har muligheten til å gjøre oppdagelser, feile og seire på egenhånd, og kun ta hensyn til seg selv. Ingen andres fordommer eller meninger overskygger dine egne erfaringer og inntrykk. Det er på tide å være egoistisk - det er lov når du reiser alene!

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret