4 tilbud

Thailand reise

På en Thailand reise får du i pose og sekk: hvite strender, spennende historie og eksotiske opplevelser. La deg inspirere her hos TravelBird!
Se mer:
Valgte filtere:
4 tilbud
Filtre Tilbakestill

Siden 1980-tallet har turisme vært en av de viktigste inntektskildene til Thailand. For nordmenn har landet seilt opp som favoritt spesielt de siste 15 årene, og ikke uten grunn!

Thailand er kanskje ikke vår nærmeste nabo, men de ekstra timene på flyet er virkelig verdt det! Her kan du boltre deg i nydelig mat og late deg på stranda, ri på elefanter og gjøre silkekupp på det lokale markedet. En Thailand reise har uendelig mye å tilby, og det er ikke uten grunn at nordmenn stadig vender tilbake til dette landet - et av våre mest eksotiske reiser!

Landskapet er veldig variert, fra hvite strender i sør til villere landskap i nord. Her kan du møte aper og ri på elefanter, eller bare beundre den vakre naturen. Bangkok regnes som den eneste storbyen i landet, og er den mest besøkte byen i verden. Mesteparten av Thailands befolkning bor på landsbygda, faktisk så mye som 80 prosent. Thailands befolkning er kjent for å være svært vennlige, som vil gjøre din reise ekstra hyggelig!

Ordet strand vil få en ny betydning etter en Thailand reise. Med klart hav og hvite strender så langt øyet kan se er det bare å pakke badetøyet!

Om du vil slikke sol hele dagen eller liker bedre å være i aktivitet så vil Thailands strender uansett overraske deg! Landet har en lang kystlinje, både i øst og vest, og mange kjente og mindre kjente øyer omkranser kysten. Om du virkelig vil ha en avslappende og behagelig dag på stranda foreslår vi massasje! TIlbring hele dagen på stranda, fra soloppgang til den vakre solnedgangen, på kjente eller mindre kjente strender. Maya Bay, hvor filmen “The Beach” ble spilt inn, Phuket og Phi Phi-øyene er bare et fåtall av Thailands mest kjente og beste strandområder. Har du fått med deg at Thailand er blant de landene i verden hvor det er billigst å tilbringe en dag på stranden?

For den aktive har Thailands strender mye å by på. Liker du å padle? I Thailand kan du padle kajakk dagen lang. Eller kanskje du er nysgjerrig på hva som gjemmer seg under havets overflate? Dykking og snorkling langs kysten er svært populært, og du vil oppdage en helt ny verden under vann på din neste Thailand reise.

Krydder du bare har hørt navnet på før, eksotisk frukt du aldri har sett før og fantastiske råvarer venter deg på din neste Thailand reise!

I Thailand kan du virkelig nyte ferske råvarer og lokale ingredienser. Hver meny er satt sammen av smakene surt, søtt, salt og noe sterkt. Ingredienser som kokosmelk, ingefær, lime og sintrongress er populært i thailandske retter, og, selvfølgelig, chili og ris. Visste du at Thailand er verdens største eksportør av ris? Kylling, nudler, curry og ulike supper er også typiske retter du kan glede deg til.

På reiser til Thailand er det obligatorisk å få med seg markeder, hvor du kan handle ferske råvarer fra lokalbefolkningen. Dette er ikke hvilke som helst markeder - de er flytende! Selgerne flyter rundt på båter med varene de selger - virkelig en unik opplevelse verdt å få med seg! Et råd er å stå opp tidlig, da selgerne står opp med sola og du vil få de ferskeste råvarene dess tidligere du drar. Om du vil dra alene eller med guide kan du velge selv. Dersom du foretrekker å få alt inkludert kan du bestille all-inclusive

Her finner du et variert utvalg av severdigheter, nasjonalparker og mye, mye mer. Din neste Thailand reise vil la deg oppleve en annerledes kultur og lære om Thailands spennende historie.

95 % av Thailands befolkning er buddhister, så det er ikke overraskende at arkitektur og kunst er sterkt påvirket av buddhismen. Impulser fra Kina og India har også preget Thailands kultur. I alle de største byene vil du finne templer, som virkelig er et syn for øyet. Grand Palace er Bangkoks severdighet nummer en, og det sies at en relikvie innenfor palassets vegger stammer fra selveste Buddha. Dersom Thailand gir mersmak er en reise til Fillippinene noe du ville likt! Her er det bare å slenge seg på!

Om du liker å ta bilder er en Thailand reise perfekt for deg. Ruinene etter den gamle hovedstaden Sukhothai er på UNESCOs verdensarvliste, og er en av Thailands vakreste historiske severdigheter. En annen tidligere hovedstad er Ayutthaya, hvor du i dag kan vandre mellom gamle palasser og templer. Byen ligger ikke langt fra Bangkok og er perfekt for en dagstur!

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret