Femstjerners resort med havutsikt

The Emerald Cove Koh Chang, Ko Chang, Thailand

Deluxe Premium Wing-rom

Opplev Thailand på sitt beste med et femstjerners opphold på en idyllisk resort med havutsikt, inkludert frokost og andre ekstragoder

The Emerald Cove Koh Chang er en idyllisk femstjerners resort, som ligger på Thailands nest største øy Ko Chang, på østsiden av Siambukten, i nærheten av grensen til Kambodsja. De hvite strendene på øya er blant de mykeste sandstrendene i Thailand. Du bor i naturskjønne omgivelser, bare noen få skritt fra den private, avskjermede stranden Klong Prao. Her er det med andre ord ingen sak å slappe av og slikke sol mens du frisker opp brunfargen. Resorten har 165 rom og suiter, og alle rommene byr på en nydelig utsikt over havet eller de jungelkledde fjellene i øst. Fra din egen, møblerte balkong får du en førsteklasses opplevelse av den mektige solnedgangen over det vakre landskapet.

Det er også en herlig følelse å våkne opp når du kan starte dagen med en forfriskende svømmetur i det flotte, 50 meter lange bassenget ved stranden. Deretter kan du unne deg en herlig, thailandsk massasje ute i det fri, med et besøk på the Emerald Spa. Når sulten melder seg, er det på tide å prøve ut en utsøkt middag på en av resortens to restauranter, som serverer thailandske og italienske spesialiteter dagen lang. Om kvelden kan du nippe til en cocktail og lytte til levende musikk i den intime Breezes Lounge, eller bare lene deg tilbake og nyte livet i den stemningsfulle loungen ved utendørsbassenget.

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen, inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser