Tidløs eleganse i Paris’ 7. Arrondissement

Hotel d’Orsay, Paris, Frankrike

Louvre

Club-rom

Club-rom

Club-rom

Superior-rom

Superior-rom

Superior-rom

Deluxe-rom

Deluxe-rom

Deluxe-rom

Opphold på hotell med luksuriøs sjarm i det 7. arrondissement i nærheten av Paris’ mest ikoniske severdigheter, inkludert frokost

Den vakre bygningen fra 1700-tallet som i dag huser Hotel d’Orsay, var en gang eid av selveste Napoleon Bonapartes private kirurg. Hotellet puster parisisk sjarm og eleganse med vegger dekorert med autentiske malerier fra 17- og 1800-tallet, luksuriøst interiør og antikke møbler.

Frokosten på hotellet er et kapittel for seg selv – her kan du starte dagen med tradisjonelle bakevarer og deilig syltetøy, mens du nyter det naturlige lyset som strømmer inn gjennom det spektakulære glasstaket i matsalen.

Hotellets beliggenhet på Seinens venstre bredd er perfekt for deg som elsker romantikk, kunst og kultur – her er en av dine nærmeste naboer det imponerende Musée d’Orsay, mens på den andre siden av elven finner du byens eldste park, Jardin des Tuileries, shoppinggaten Champs Elysée og ikke minst det verdensberømte Louvre-museet.

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen, inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser