Tidløs eleganse i Paris’ 7. Arrondissement

Hotel d’Orsay, Paris, Frankrike

Inntil -59% I dag På utvalgte tilbud.

Louvre

Club-rom

Club-rom

Club-rom

Superior-rom

Superior-rom

Superior-rom

Deluxe-rom

Deluxe-rom

Deluxe-rom

Elegant hotell med autentisk kunst og parisisk karakter på Seinens venstre bredd, inkl. frokost

For å se våre eksklusive priser, bli medlem kostnadsfritt nå
Inntil -59% på markedets priser ?
Opphold på et Club-rom, inkludert frokost.

Dette tilbudet inkluderer også kaffe i Honesty Bar per person, per dag, en flaske med rosevin på rommet per opphold, en drink i Honesty Bar per person, per opphold og Espirit de France-kort, som gir adgang til alle hotellene i samme gruppe i Paris, per dag. 

Merk at det tilkommer en byskatt på €2,88 per person, per natt, som må betales direkte til hotellet.

Offentlig parkering er tilgjengelig i nærheten mot gebyr.

Kjæledyr kan ikke medbringes til hotellet.

Rabatten

Vår rabatt for din valgte romkategori med alle inkluderinger er basert på prissammenligninger gjort på hotellets nettside, og er den høyeste mulige rabatten i angitt kampanjeperiode. Priser og tilgjengelighet ble kontrollert 01.07.2019.

Tilbudet er ikke refunderbart, og datoendringer er dessverre ikke mulig etter at bookingen er fullført.

Opphold på hotell med luksuriøs sjarm i det 7. arrondissement i nærheten av Paris’ mest ikoniske severdigheter, inkludert frokost

Rommene

De koselige og intime rommene på Hotel d’Orsay er stilig innredet i duse farger kombinert med tradisjonell mønstret tapet, autentisk kunst på veggene og antikke møbler i verdensberømt design. Hvert eneste rom er individuelt dekorert så her får du får ditt egen stykke Paris uten å engang måtte forlate hotellet.

Fasiliteter


- Trådløst internett
- Flatskjerm-TV
- Te- og kaffefasiliteter
- Vann på flaske
- Minibar
- Romservice
- Badekåper og tøfler
- Toalettartikler
- Hårføner
- Klimaanlegg
- Telefon
- Safe

Bespisning

Til frokost serverer hotellet en buffet med nøye utvalgte økologiske produkter for å skjemme deg skikkelig bort – kos deg i den lyse og hyggelige matsalen med syltetøy fra Alain Milliat, bakverk, deilige, modne oster og ferskpresset juice. I den sofistikerte Honesty Bar kan du slappe av med et godt glass vin eller kanskje en Cosmopolitan, før du utforsker metropolens gastronomiske verden.

Beliggenhet

Hotel d’Orsay har en fantastisk beliggenhet i Paris’ 7. arrondissement. Her er du praktisk talt nabo med det imponerende Musée d’Orsay og på ca. 20 minutter til fots kan du nå shoppinggaten Champs Elysée og det verdenskjente Louvre-museet. Spaserer du enda litt lengre langs den vakre Seinen befinner du deg snart ved det ikoniske Eiffeltårnet eller Pont Neuf og Notre-Dame i motsatt retning. Når føttene blir slitne finner du to t-banestasjoner bare et steinkast unna hotellet så du enkelt kan utforske resten av romantikkens hovedstad.
93 rue de Lille, 75007 Paris, Frankrike

Vi leter etter flyreiser hos alle store- og lavprisselskaper for å tilby deg et komplett utvalg av flyselskaper, avreiseflyplasser og flytider.

Du kan velge å legge til flyreise når du booker dette hotellet. Du må først velge dato i kalenderen, og så velge "Hotell + Fly".

På neste side kan du velge avreiseflyplass, tid, selskap og pris.

Når du booker et hotell og fly, er du økonomisk beskyttet av ATOL.

Om du trenger hjelp med å booke denne reisen eller har spørsmål om en eksisterende booking, kan du ringe vår kundeservice på (0046) 0850598803 (mandag–søndag: 9.00 - 18.00)

Sammenlign med andre sider

Få eksklusive reisetilbud – helt kostnadsfritt

...for å se våre priser og tilgjengelighet

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen, inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser