To luksushoteller på Mauritius

Chalets Chamarel & Seapoint Boutique Hotel, Mauritius

Chalets Chamarel

Chalets Chamarel

Chalets Chamarel

Chalets Chamarel

Chalets Chamarel

Chalets Chamarel

Pointe aux Canonniers

Seapoint Boutique Hotel

Seapoint Boutique Hotel

Mauritius

Seapoint Boutique Hotel

Seapoint Boutique Hotel

Seapoint Boutique Hotel

Seapoint Boutique Hotel

Seapoint Boutique Hotel

Seapoint Boutique Hotel

Pointe aux Canonniers

Romantisk ferie på lekkert chalet og boutiquehotell, inkludert halvpensjon, transport m.m. 

For å se våre eksklusive priser, bli medlem kostnadsfritt nå
Inntil -32% på markedets priser ?
Tre netters opphold i en Chalet på Chalet Charamel, Mauritius, etterfulgt av fire netters opphold på et Deluxe-rom på Seapoint Boutique Hotel, Mauritius, inkludert halvpensjon på begge hoteller samt en romantisk middag for to på Seapoint Boutique Hotel.  

Dette tilbudet inkluderer også en romantisk cocktail på Seapoint Boutique Hotel per person, per opphold samt transport mellom de to hotellene for to personer.

Innsjekk kl. 14.00 og utsjekk kl. 11.00.

Rabatten

Vår rabatt for din valgte romkategori med alle inkluderinger er basert på prissammenligninger gjort på hotellets nettside, og er den høyeste mulige rabatten i angitt kampanjeperiode. Priser og tilgjengelighet ble kontrollert 10.01.2019.

Tilbudet er ikke refunderbart, og datoendringer er dessverre ikke mulig etter at bookingen er fullført. 

Nyt livet på to forskjellige luksushoteller på utrolige Mauritius – begge med paradisisk kystlinje, inkl. halvpensjon, en romantisk middag for to, transport m.m.

Chalets Chamarel (tre netter)


Chalet Chamarel ligger på fjellet i en flott naturpark med mer enn 80 forskjellige tretyper, et fuglereservat og en nepalesisk bro. Her finner du nybygde hytter med håndlage møbler og et moderne baderom. De er også utstyrt med et lite kjøkken samt to terrasser med utsikt til Det indiske hav. Når du ikke slapper av ved evigihetsbassenget kan du kaste deg ut på en tur med den 260 meter lange rutsjebanen, prøve bueskyting eller gå turer i flott natur. 

På 360° Restaurant kan du smake på gourmetretter tilberedt med ferske råvarer fra hotellets egne jorder. Fra terrassen har du dessuten en fantastisk utsikt til fjellene, dalene og kysten som du kan nyte mens du spiser lekre mauritiske spesialiteter.

Seapoint Boutique Hotel (fire, syv, ni eller 11 netter)

På Seapoint Boutique Hotel er du alltid nær naturen, og fra ditt Deluxe-rom har du en storslått utsikt over Det indiske hav gjennom de store vinduene. Rommene er innredet i en harmonisk fargepalett med hvite og blå detaljer og du har din egen møblerte balkong hvor du kan slappe av og nyte de flotte omgivelsene.

Den koselige restauranten Le Hublot serverer tradisjonelle retter fra Mauritius, tilberedt med ferske ingredienser og dagens fangst fra havet. Hotellet har også en strandrestaurant hvor kan du kan nyte lette og sunne måltider og tropiske drinker med sanden mellom tærne mens solen går ned i havet. 

Seapoint Boutique Hotel ligger vakkert til langs stranden på den nordlige delen av Mauritius. Her finnes et bredt utvalg av vannsportaktiviteter og det er også ziplining, fallskjermhopping og terrengsykling i området. Hotellet hjelper gjerne med å arrangere dagsturer for å utforske Mauritius vakre natur samt fornøyelsesparker og dyreparker.

Fantastisk for
Aktiviteter Strand Avslapning Romantikk Vintersol Spa Mat
Seapoint Boutique Hotel, Coastal Road, Pointe aux Cannoniers, Mauritius (din andre destinasjon)

Vi leter etter flyreiser hos alle store- og lavprisselskaper for å tilby deg et komplett utvalg av flyselskaper, avreiseflyplasser og flytider.

Du kan velge å legge til flyreise når du booker dette hotellet. Du må først velge dato i kalenderen, og så velge "Hotell + Fly".

På neste side kan du velge avreiseflyplass, tid, selskap og pris.

Når du booker et hotell og fly, er du økonomisk beskyttet av ATOL.

Om du trenger hjelp med å booke denne reisen eller har spørsmål om en eksisterende booking, kan du ringe vår kundeservice på (0046) 0850598803 (mandag–søndag: 9.00 - 18.00)

Vi liker

 • De sjarmerende hytenne som venter i natuskjønne Chamarelskogen
 • Å nyte et deilig måltid på den flotte strandrestauranten mens solen går ned i havet 
 • Å veksle mellom late dager ved bassenget og stranden og actionfylte vannsportaktiviteter

Sammenlign med andre sider

 • Besøk Chalets Chamarels hjemmeside for mer informasjon
 • Besøk Seapoint Boutique Hotels hjemmeside for mer informasjon og les gjesteanmeldelser på TripAdvisor

Få eksklusive reisetilbud – helt kostnadsfritt

...for å se våre priser og tilgjengelighet

Hvorfor booke gjennom oss?

 • De beste prisene på nettet. Det er vår garanti. Vi sjekker alltid for å forsikre oss om at vi har det aller beste tilbudet på nettet når vi håndplukker våre tilbud. Hos oss kan du være fullstendig sikker på at et team med reiseeksperter allerede har sjekket nettet rundt for å kunne tilby den beste prisen.
  Les mer om vår prisgaranti i FAQ.
 • Velg dine foretrukne datoer, så gjør vi resten - ingen verdikuponger som må løses inn!
 • Nyt godt av våre eksklusive medlemsfordeler som velkomstdrinker ved ankomst, gratis romoppgradering, flyplasstransport og andre ekstragoder.

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

 • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
 • Dersom du velger å fullføre bookingen inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser