Stemningsfullt på resort i Toscana

Tombolo Talasso Resort, Marina di Castagneto Carducci, Toscana, Italia

Classic Park-rom

Superior-rom

Bo på et hotell med unik velvære like ved en privat sandstrand, inkl. frokost, velkomstdrink m.m

For å se våre eksklusive priser, bli medlem kostnadsfritt nå
Inntil -22% på markedets priser ?

Kjæledyr kan ikke medbringes til hotellet.

Rabatten

Vår rabatt for din valgte romkategori med alle inkluderinger er basert på prissammenligninger gjort på leverandørens nettside eller på markedets sammenlignbare priser, og er den høyeste mulige rabatten i angitt kampanjeperiode. Priser og tilgjengelighet ble kontrollert 12.12.2019.

Tilbudet er ikke refunderbart, og datoendringer er dessverre ikke mulig etter at bookingen er fullført.

Elegant hotell med velvære, restaurant, vinbar og privat strand i Toscana, inkl. frokost og tilgang til spaet m.m

  • Sol, sand og vann: Like ved hotellets frodige hage ligger den private sandstranden som er møblert med komfortable solsenger og parasoller. Slå deg ned i solen eller skyggen og nyt den fantastiske utsikten over øyene lengre ut. Leier du en bil kan du også besøke flere av områdets andre vakre strender.


  • Et helt unikt spa-eventyr: Det store velvære området er helt unikt og byr på både trening og avslapning. De fem bassengene er i forskjellige temperaturer og befinner seg i vakre huler. Spaet tilbyr også en finsk badstue, tyrkisk bad og avslapningsområde. Bestill en av de mange thalasso behandlingene, slapp av med en oljemassasje eller velg en pakkeløsning.


  • En smak av Toscana i hyggelige omgivelser: Finn et bord på hotellets stemningsfulle restaurant Corallo, som serverer regionale spesialiteter, middelhavs-klassikere samt internasjonale retter. Hotellet har også et utvalg av barer og tilbyr hundrevis av gode viner fra hele Italia. Bassengbaren lager en deilig brunsj du kan nyte i skyggen av trærne.

Fasiliteter

- Wi-Fi
- Parkering
- Basseng
- Fitness
- Velvære
- Restaurant
- Bar

Slik kommer du deg hit

Det er omtrent 50 minutters kjøretur fra den internasjonale flyplassen i Pisa.
Via del Corallo, 3, 57022 Marina di Castagneto Carducci LI, Italia

Vi leter etter flyreiser hos alle store- og lavprisselskaper for å tilby deg et komplett utvalg av flyselskaper, avreiseflyplasser og flytider.

Du kan velge å legge til flyreise når du booker dette hotellet. Du må først velge dato i kalenderen, og så velge "Hotell + Fly".

På neste side kan du velge avreiseflyplass, tid, selskap og pris.

Når du booker et hotell og fly, er du økonomisk beskyttet av ATOL.

Om du trenger hjelp med å booke denne reisen eller har spørsmål om en eksisterende booking, kan du ringe vår kundeservice på (0046) 0850598803 (mandag–søndag: 9.00 - 18.00)

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen, inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser