Toskansk herregårdsdrøm i Chianti-regionen

Villa San Filippo, Toscana, Italia

En toskansk 1700-tallsvilla i fjellene i Chianti mellom Firenze og Siena, inkludert frokost, velkomstdrink og restaurantrabatt

Villa San Filippo ligger i Chiantis grønne fjell og er et utmerket firestjerners hotell omgitt av vingårder, olivenlunder og et utendørs svømmebasseng. Mursteinsvillaen ble bygd på 1700-tallet og er i tradisjonell, landsens toskansk stil, med praktfull utsikt over dalen nedenfor, og er det perfekte stedet for en romantisk miniferie.

Villa San Filippo har en flott beliggenhet mellom den vakre middelalderbyen Siena og renessansebyen Firenze. Det er bare en kort kjøretur til noen av Toscanas mest spektakulære fjellbyer og landsbyer, og hotellet ligger like ved et ridesenter hvor du kan få en tur på hesteryggen gjennom det vakre, toskanske landskapet.

Greit å vite


Svømmebassenget er åpent etter sesong.

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen, inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser