Total avslapning ved Sorrento

Towers Hotel Stabiae Sorrento Coast, Napoli, Italia

Standard-rom

Standard-rom

Firestjerners spahotell med utsikt over Napolibukten og Vesuv, inkl. frokost samt en rekke ekstragoder

Towers Hotel Stabiae Sorrento Coast har en fantastisk beliggenhet med uslåelig utsikt over sjøen og mot vulkanfjellet Vesuv. Hotellet ligger helt nede ved vannet i Napolibukten, mellom Sorrento og den skjebnesvangre antikke byen Pompei. Bygningen gir et flott inntrykk mot det middelhavske bakteppet med sin sobre, minimalistiske fasade i kontrast til det dypblå havet.

Towers Hotel Stabiae Sorrento Coast ligger på strandpromenaden som leder hen mot en privat strandlinje hvor hotellgjestene kan slappe av på solsenger og under parasoller når været og sesongen tillater det. Herfra kan du også ta ferge til øyene Ischia og Capri. Nyt foryngende behandlinger i spaet, svøm i det oppvarmede bassenget og nyt ferske retter servert ved Gouache Restaurant, med Vesuv som bakteppe for restaurantens flotte utendørsservering på terrassen.

Greit å vite

Den private stranden er åpen fra 17. mai til 29 september, og svømmebassenget er åpent fra 19. april til 13. oktober (begge avhengig av værforhold). Badehåndklær, parasoller og solsenger vil stå til disposisjon begge steder.

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen, inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser