Tropisk luksus på Koh Samui

Nikki Beach Koh Samui, Lipa Noi, Thailand

Garden-Villa

Garden-villa

Garden-villa

Pool Access-suite

Pool Access-suite

Pool Access-suite

Tropiske omgivelser, krystallklart hav og en velfortjent pause fra hverdagen, inkludert frokost

Det kan nesten føles som om du slår øynene opp midt i en tropisk skog. Som gjest hos Nikki Beach Koh Samui våkner du i hvert fall i en stilig bungalow med store gulv-til-tak-vinduer, som skaper en illusjon av å bo ute i naturen, og som gir deg mulighet til å se rett ut over hotellets grønne hage. Når du har stått opp, kan du fråtse i en herlig frokostbuffet med ferske råvarer, og om kvelden kan du velge og vrake i thailandske retter som kombineres med en nydelig utsikt.

Du bor bare et steinkast fra flere kritthvite strender med krystallklart vann, og ved hotellets bassengområde kan du strekke deg ut i en romslig solseng, mens du lar lungene fylles av den friske luften fra havet. Unn deg en velgjørende massasje i utendørspaviljongen med bølgebrus i bakgrunnen, eller nyt en drink på stranden, mens du lytter til levende musikk og ser solen senke seg ned over horisonten. Ønsker du å oppleve fart og spenning, kan du delta i en rekke aktiviteter i nærområdet, fra dykking og elefantvandring til tempelbesøk, en utflukt til fossefallet Na Muang og shopping på de lokale markedene.

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen, inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser