Tropisk resort med spa og treningssenter i Phuket

Swissotel Resort Phuket Kamala Beach, Phuket, Thailand

One Bedroom Deluxe-suite

One Bedroom Deluxe-suite

One Bedroom Deluxe-suite

Avslappende opphold nær stranden i Thailand, inkludert frokost og ekstragoder

For å se våre eksklusive priser, bli medlem kostnadsfritt nå
Inntil -44% på hotellets priser ?
Opphold i en One Bedroom Deluxe-suite, inkludert frokost.

Dette tilbudet inkluderer også en forhåndsvalgt cocktail per person, to ganger per opphold, en lunsj eller middag (ekskl. drikkevarer) per person, per opphold ved opphold på minimum fem netter samt en ytterligere cocktail og en 60-minutters massasje per person, per opphold ved opphold på minimum syv netter.

Minimum to netters opphold.

Innsjekk kl. 14.00 og utsjekk kl. 12.00.

Rabatten

Vår rabatt for din valgte romkategori med alle inkluderinger er basert på prissammenligninger gjort på leverandørens nettside eller på markedets sammenlignbare priser, og er den høyeste mulige rabatten i angitt kampanjeperiode. Priser og tilgjengelighet ble kontrollert 03.04.2019.

Tilbudet er ikke refunderbart, og datoendringer er dessverre ikke mulig etter at bookingen er fullført.

Firestjerners sparesort med basseng og flere restauranter ved vakre Kamala Beach, inkl. frokost og andre ekstragoder ved lengre opphold

  • Plei både kropp og sjel: Hotellet har et imponerende spa hvor du kan nyte velgjørende behandlinger som massasje, ansiktsbehandlinger, kroppsskrubb eller wraps. Du har også tilgang til et velutstyrt treningssenter samt badstue, dampbad og boblebad.

  • Deilige og eksotiske smaker: Start dagen med en avslappet frokost i The Cafe Restaurant og nyt lette retter og salater på Joe Kools Pool & Bar til lunsj. På kvelden er Baithong Thai & Seafood Restaurant stedet å være – her finner du et bredt utvalg av autentiske thailandske retter på menyen somserveres i en tradisjonell og koselig atmosfære.

  • Hotellets flotte bassengområde: Nyt solfylte dager i hotellets bassengområde hvor du er omgitt av tropiske planter og kan slappe av i de komfortable solsengene. Det laguneformede bassenget er ideelt for en frisk dukkert, og du kan svømme hele veien til bassengbaren for å bestille en fargerik paraplydrink

Fasiliteter

- Trådløst internett
- Restaurant
- Bar
- Spa
- Svømmebasseng
- Treningssenter

Slik kommer du deg hit

Hotellet ligger ca 50 minutters kjøretur fra Phukets internasjonale lufthavn.
100/10 Moo 3, Kamala Beach, Amphoe Kathu, Phuket, 83150 Kamala Beach, Thailand

Vi leter etter flyreiser hos alle store- og lavprisselskaper for å tilby deg et komplett utvalg av flyselskaper, avreiseflyplasser og flytider.

Du kan velge å legge til flyreise når du booker dette hotellet. Du må først velge dato i kalenderen, og så velge "Hotell + Fly".

På neste side kan du velge avreiseflyplass, tid, selskap og pris.

Når du booker et hotell og fly, er du økonomisk beskyttet av ATOL.

Om du trenger hjelp med å booke denne reisen eller har spørsmål om en eksisterende booking, kan du ringe vår kundeservice på (0046) 0850598803 (mandag–søndag: 9.00 - 18.00)

Gå ikke glipp av

Swissotel Resort Phuket ligger omringet av tropisk natur, ca 10 minutters gange fra vakre Kamala Beach. Stranden er utmerket for en billedskjønn spasertur ved det turkise havet, nyte en avkjølende dukkert eller prøve ulike typer vannsport. Gå til det lokale markedet for å oppleve thailandske tradisjoner og kanskje kjøpe med deg noen av de ferske produktene hjem. For en kulturell opplevelse kan du besøke det lokale buddhistiske tempelet Wat Baan Kamala. Fra Kamalas høyeste punkt kan du ta flotte bilder og til og med få et glimt av den skjulte stranden Leam Sing.

Sammenlign med andre sider

Få eksklusive reisetilbud – helt kostnadsfritt

...for å se våre priser og tilgjengelighet

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser