Turkisblått hav og silkemyke strender

Colonna Hotel Du Golf, Cugnana Verde, Sardinia, Italia

Superior-rom

Utforsk Sardinias kontrastfylte landskap med base på harmonisk hotell med stor hage, basseng og aktivitetsmangfold, inkludert frokost, vin og mer

Silkemyke strender, turkisblått hav og endeløse lengder med frodig natur preger landskapet på idylliske Sardinia, som minner mer om et drømmeaktig paradis enn noe annet. Sardinias nordvestlige kyst, populært kalt smaragdkysten, er et enestående eksempel – godt kjent blant jetsettere og vannsportsentusiaster fra hele verden. Helt sør langs den populære kyststrekningen finner du Colonna Hotel Du Golf – fylt med flotte rom og fasiliteter samt et aktivitetsmangfold som sikrer elleville ferier!

Det firestjernede hotellet ligger nemlig kort vei fra den elegante golfklubben Pevero Golf Club samt tennis- og volleyballbaner, ruter for fotturer og terrengsykling og vannsportsaktiviteter som snorkling, dykking og seiling. Hotellet organiserer dessuten sportsturneringer, kveldsunderholdning og vannaerobic, hvis det skulle friste. Muligheten er selvfølgelig også tilstede å finne en enslig solseng, finne frem ferieboken og nyte roen og lyden av…stillhet. De nærliggende landsbyene Porto Rotondo og Golfo Aranci er også verdt et besøk, og i byen Olbia kan du stille shopping- og kulturbehovet. Og hvis du reiser med barn, har de dessuten tilgang til en flott barneklubb med aktiviteter for store og små.

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen, inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser