Uforglemmelig rundreise på Island

Hotel Klettur & Hotel Selfoss, Island

Flyreise inkl. Flyreise inkl.

Superior-rom på Hotel Klettur

Hotel Klettur

Hotel Selfoss

Standardrom på Hotel Selfoss

Hotel Selfoss

En herlig rundreise på Island med spektakulære fossefall, varme kilder og geysirer, inkludert fire hotellnetter, frokost, fly og flere utflukter

Opplev magiske Island med en uforglemmelig rundreise som omfatter de brømte varme kildene, de vakre fossefallene og muligheten til å se det spektakulære nordlyset. Reisen begynner i Reykjavik, verdens nordligste hovedstad og hjemmet til et stort fornøyelses- og kulturtilbud. Du sjekker inn på Hotel Klettur, som ligger innen komfortabel gangavstand fra restauranter, butikker, kafeer og severdigheter som den imponerende kirken Hallgrímskirkja.

Neste morgen blir du med på en guided tur langs den 30 mil lange ruten som kalles Golden Circle, og består av nasjonalparken Thingvellir, fossefallet Gullfoss og det imponerende Geysir-området. Etter en dag med fantastiske naturopplevelser kan du se tilbake på dagens eventyr med en velkomstdrink på firestjerners Hotel Selfoss, mens du ser på en kort film om nordlyset. Hvis været tillatter det, venter en spennende nordlyssafari i det magiske landskapet om natten.

Dag tre reiser du langs Islands sørkyst med stopp ved fossefallet Skagafoss og Seljalandsfoss, samt vulkanen Eyjafjallajökull. Du kan spasere langs stranden Reynisfjara, som består av svart lavastrand og er kjent for sine unike klippeformater. Om ettermiddagen får du besøke en interaktiv utstilling om vulkaner og jordskjelv på det nyåpnede Lavacenter i Hvolsvöllur.

Tilbake på hotellet kan du unne deg et par timers avslapping i spaet og nyte en middag i restauranten, hvor menyen består av retter tilberedt med råvarer fra Islands beste gårder, sjøer og hav.

Greit å vite
  • Merk at utflukt til den Blå Lagune ikke er inkludert, men kan kjøpes direkte hos reisearrangøren.
  • På dag 2 vil guiden møte deg i resepsjonen på Hotel Klettur kl. 08.45.

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen, inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser

Hva er et depositum?

Kort oppsummert betaler du Secret Escapes et ikke-refunderbart depositum for å sikre deg reisen, deretter betaler du reiseleverandøren det utestående beløpet (som annonsert) på et senere tidpunkt, men før du reiser.

Vi har gjort dette valget tilgjengelig for å gi våre medlemmer bedre tilgang på fantastiske reiser, ettersom vi vet at det kan ta tid både å planlegge og betale for en ferie.

For flere detaljer, Vennligst se vår ofte stilte spørsmål-side.