Øv på golfsvingen i solen

Royal Mougins Golf & Resort, nær Cannes, Frankrike

Inntil -55% I dag På utvalgte tilbud.

Standard-suite

Standard-suite

Superior-suite

Superior-suite

Et spa- og golfopphold på den franske rivieraen, inkludert frokost og mange ekstragoder

For å se våre eksklusive priser, bli medlem kostnadsfritt nå
Inntil -55% på markedets priser ?
Opphold i en Standardsuite, inkludert frokost.

Dette tilbudet inkluderer også en velkomstdrink per person, per opphold, 15% rabatt på spabehandlinger (ekskl. pakker) ved forhåndsreservering på 48 timer per rom, per dag, to timers adgang til Royal Spa (badstu og hammam) en gang per opphold, adgang til oppvarmet utendørsbasseng og jacuzzi per person, per dag, (fra mai til september) adgang til treningsrom per person, per opphold, 10% rabatt på green fees per rom, per opphold, 20% rabatt i hotellets butikk (eksl. salg) per person, per opphold, samt parkering.

Merk at det tilkommer en byskatt på €1,80 per person, per natt, som må betales direkte til hotellet.

Kjæledyr kan medbringes mot et tilleggsgebyr. Vennligst kontakt hotellet før ankomst for nærmere avtale.

Innsjekk kl. 15.00 og utsjekk kl. 12.00.

Rabatten

Vår rabatt for din valgte romkategori med alle inkluderinger er basert på prissammenligninger gjort på hotellets nettside, og er den høyeste mulige rabatten i angitt kampanjeperiode. Priser og tilgjengelighet ble kontrollert 13.05.2019.

Tilbudet er ikke refunderbart, og datoendringer er dessverre ikke mulig etter at bookingen er fullført.

Et avslappende opphold på den franske rivieraen, med 18-hulls golfbane og spa, inkludert frokost og en rekke ekstragoder

Rommene

De luksuriøse suitene er utformet for at du skal føle deg som hjemme. Hver av dem har atskilt stueområde med minikjøkken, spiseområde, moderne møbler, mange høyteknologiske apparater, soverom med skyvedører i glass, og et stort bad med badekar og dusj. Nesten alle har panoramautsikt over golfbanen.

Fasiliteter

- Trådløst internett
- To LCD-TV-er med satellittkanaler
- CD-/DVD-spiller
- Klimaanlegg
- Elektronisk safe
- Hårføner
- Badekåper
- Kjøkkenutstyr

Bespisning

The 18th Hole Terrace har som navnet antyder utsikt over det siste hullet på golfbanen, og er det perfekte stedet å slappe av når været tillater det. Både lunsj og middag serveres her, begge fulgt av et fristende vinkart som framhever Bordeaux og Provence. Det er underholdning på fredagskveldene, blant annet livemusikk.

Golf

Golfbanen er en par 71-bane og dekker 6004 meter. Den omfatter en vakker skogdekket dal og er omgitt av fredelig landsbygd. Denne utfordrende banen krever presisjon, og med elver, en sjø og bunkere å navigere seg gjennom blir spillet variert og tilfredsstillende.

Spa

Det fredfylte spaet, som dekker romslige 450 kvadratmeter og ligger i et nydelig hus fra 1800-tallet, har fem behandlingsrom – et av dem utformet med tanke på par. Her har du utendørs ferskvannsbasseng, jacuzzi, sauna, hammam og solarium, alt med hotellets beroligende hage i bakgrunnen. Hvis du vil trene, gå til treningsrommet eller delta i pilates.

Beliggenhet

Royal Mougins Gold Club Hotel ligger i hjertet av en stor privat eiendom med velstelte hager. Den provençalske landsbyen Mougins ligger bare noen minutter unna, og du er også et kvarter fra sandstrendene og glamouren i Cannes, en time fra Monaco og 40 minutter fra Nice internasjonale flyplass.
424 Avenue du Roi, 06250 Mougins, Frankrike

Vi leter etter flyreiser hos alle store- og lavprisselskaper for å tilby deg et komplett utvalg av flyselskaper, avreiseflyplasser og flytider.

Du kan velge å legge til flyreise når du booker dette hotellet. Du må først velge dato i kalenderen, og så velge "Hotell + Fly".

På neste side kan du velge avreiseflyplass, tid, selskap og pris.

Når du booker et hotell og fly, er du økonomisk beskyttet av ATOL.

Om du trenger hjelp med å booke denne reisen eller har spørsmål om en eksisterende booking, kan du ringe vår kundeservice på (0046) 0850598803 (mandag–søndag: 9.00 - 18.00)

Gå ikke glipp av

  • Det fredelige spaet med det store utvalget av behandlinger
  • Å slappe av i den romslige suiten
  • Å se ut over golfbanen fra restaurantens terrasse

Sammenlign med andre sider

Få eksklusive reisetilbud – helt kostnadsfritt

...for å se våre priser og tilgjengelighet

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser