Øv på golfsvingen i solen

Royal Mougins Golf & Resort, nær Cannes, Frankrike

Standard-suite

Standard-suite

Superior-suite

Superior-suite

Et avslappende opphold på den franske rivieraen, med 18-hulls golfbane og spa, inkludert frokost og en rekke ekstragoder

Royal Mougins Golf & Resort ligger i hjertet av en stor privat eiendom i Sør-Frankrike og byr på et luksuriøst opphold på landet, omgitt av provençalsk sjarme. Rattan Chadha står bak denne fristelsen. Han er grunnlegger av motemerket MEXX og har jobbet for å forvandle denne 18-hulls golfbanen til et fritidsreisemål ved å legge til et spa og 29 luksuriøse suiter.

Selvsagt retter ikke dette hotellet seg bare inn mot golfspillere, selv om å vite forskjellen på bogey og birdie hjelper når du er ute på greenen. Hvis du er her for den beroligende utsikten, har du et oppvarmet utendørsbasseng å kose deg med, samt solarium, sauna og jacuzzi. Når det gjelder mat, kan du nyte raffinerte The 18th Hole Terrace, med noen av Frankrikes mest prestisjetunge viner å velge blant.


Greit å vite

På grunn av oppussingsarbeid vil golfbanen være stengt fra den 15. oktober 2018. 

Restauranten på hotellet holder stengt den 6. oktober 2018.

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen, inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser