Vakker utsikt på Sardinia

Hotel Petra Bianca, Porto Cervo, Italia

Superior Garden View-rom

Superior Garden View-rom

Superior Garden View-rom

Naturskjønt opphold i nærheten av stranden, med en nydelig utsikt over Cala di Volpe-bukten, inkludert frokost, velkomstdrink og ekstragoder

Rist av deg hverdagens bekymringer og forbered deg på et behagelig strandliv ved den naturskjønne italienske Cala di Volpe-bukten som strekker seg langs Sardinias Costa Smeralda-kyst. Hotel Petra Bianca leier ut solsenger og parasoller, og gir deg tilgang til en privat strand. Her er det altså ingen sak å slikke sol, puste inn den friske luften fra Middelhavet og nyte livet.

Som gjest kan du se frem til å beundre en storslått utsikt over bukten og havet, både fra rommet ditt, restauranten, pianobaren og hotellets takterrasse. Bare se for deg en rødskimrende sol som senker seg bak en havblå horisont, mens du spiser velsmakende lokale og internasjonale à la carte-retter, eller nipper til en herlig cocktail og lytter til liflige pianotoner. Stort mer avslappende blir det ikke.

Greit å vite

Trådløst internett er tilgjengelig mot et tillegg.

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen, inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser