Ved havet på Mallorca

Sentido Cala Viñas, Cala Vinyes, Spania

Hotell kun for voksne på sørvestlige Mallorca – tett på stranden og Magaluf, med all-inclusive, velkomstdrink og en flakse vin på rommet

Like sør for festbyen Magaluf ligger Sentido Cala Viñas i sjarmerende Cala Vinyes langs Mallorcas sørvestlige kystlinje. Den korte avstanden til både Magaluf og hovedstaden Palma, som ligger en halvtimes kjøretur unna, gir deg muligheten til å oppsøke folkelivet når du vil – og bare slappe av i mer rolige omgivelser når du heller ønsker det.

Sentido Cala Viñas er kun for voksne, og tilbyr stilrent innredede rom med en lys fargepalett, komfortable møbler og balkong. Alle rommene har delvis havutsikt – men fra hotellets vakre og avslappende solterrasse har du nærkontakt med havet fra bassengkanten. Herfra kan du lytte til bølgeskvulpet mens du nipper til drinker og dypper føttene i bassenget.

Nærmeste strand ligger i gåavstand og hotellet har en rekke fasiliteter for aktiviteter som tennis, bordtennis og biljard. I restaurantene får du bestilt alle dagens måltider, mens baren serverer drikkevarer av alle slag. Du finner også en rekke kaféer og restauranter i Cala Vinyes, som dessuten er et utmerket utgangspunkt for utflukter og golf-dager.

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen, inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser