tilbud

Weekendtur

Trenger du et lite pust i bakken fra hverdagens kjas og mas? Med TravelBird kan du bestille en weekendtur til en destinasjon du alltid har ønsket å besøke!
Se mer:

Hverdagen kan være masete og stressende, og alle trenger en velfortjent pause iblant. Du trenger ikke nødvendigvis mange dagene på å lade batteriene - en weekendtur er derfor perfekt!

Å legge hverdagen på hylla for en helg eller langhelg et annet sted kan gjøre underverker for sinn og sjel. Det er viktig å ta pauser og prioritere seg selv! En helgetur til en europeisk destinasjon, på egenhånd eller sammen med kjente og kjære vil gi deg en pause og opplevelser du sent vil glemme. Om du ønsker en helgetur med din kjære, shopping med venner eller å utforske en ny by med familien er opp til deg. Eller kanskje du foretrekker å oppdage byen for deg selv? Uansett er det hyggelig å drømme seg bort til en tur du har bestilt når hverdagen stormer som mest. Kanskje du drømmer om en romantisk weekendtur med din kjære, eller en weekend tur med familien for å utforske en by dere har snakket om rundt middagsbordet? Kanskje en familie reise til belgia? Selv om en helg ikke er lang betyr ikke det at du kommer hjem med bagasjen tom for minner! Du kan oppleve mer enn du aner i løpet av noen få dager, det er bare fantasien som setter grenser. Planlegg dagene godt, og du skaper minner for livet.

Hvem har sagt at en ferie må vare i flere uker? Din neste ferie er bare noen tasteklikk unna, og trenger ikke være mer enn noen dager. En helgetur er en ypperlig måte å oppleve noe nytt og få en liten pause fra hverdagen.

En weekendtur gir deg en utmerket mulighet til å oppdage og oppleve noe nytt og spennende. Å ta seg en helg i en annen by i Norge eller andre byer i Europa har aldri vært så enkelt som nå. hva med en ferie i Sverige? Med hyppigere og hyppigere flyavganger fra de største byene i Norge til alle verdenshjørner kan du komme deg hvor du måtte ønske. Kanskje frister det å returnere til favorittbyen din og fortsette der du slapp forrige gang? Eller frister det mer å prøve lykken og dra et sted du aldri har vært før?

Uansett hva du bestemmer deg for vil du ikke kjede deg - byene verden over er i stadig endring, og nye bydeler, trender og kulturer vokser frem. Det er dette som er så unikt med helgeturer: du får muligheten til å oppleve hva byen har å tilby på bare noen dager. Om du ikke blir mett av én storby, hvorfor ikke stoppe innom flere på veien? Kanskje du finner en ny favorittby i Europa?

Et par timers flytur tar deg til flere av de beste byene i Europa. Tiden er knapp og du vil helst unngå å bruke like mange dager på å reise som du har til å feriere. En destinasjon på samme kontinent er derfor perfekt!

Europa har mange vakre byer som fortjener en visitt. Hva med en hotellweekend for å skjemme bort deg selv og de du er glad i? Ingenting slår en myk hotellseng, deilig frokost og en pulserende by rett utenfor dørstokken. Om du ikke har besøkt Budapest er det på tide - hovedstaden i Ungarn kalles ikke “Østens Paris” uten grunn, med et rikt kulturliv og vakre bygninger å hvile øynene på. Eller kanskje en reise til Praha kan friste med sin kjente gamleby og varierte arkitektur? Ikke langt fra Praha finner du Wien, Østerrike og Europas kulturelle midtpunkt. Med flere kjente komponister enn de fleste andre byer i verden kan skilte med er dette den perfekte destinasjonen for den musikkinteresserte. Om du er mer interessert i å utforske det kulinariske tilbudet bør du besøke byens berømte gamle kafeer. Spar plass i magen til et kakestykke eller to, Wien vet hva de gjør når det kommer til kaker.

Om du er i det historiske hjørnet er Berlin byen du bør rette blikket mot. Hovedstaden har noe for enhver smak, om du vil oppleve festivaler, markeder eller traske rundt og ta inn alle impulser. Om du ønsker kortest mulig reisevei så kan Riga lokke med shopping, spa og utallige steder å spise. Uavhengig av hvilken destinasjon som blir din neste, vil du uansett returnere til Norge med mange nye minner å dele med kollegaene dine mandag morgen. I hvert fall hvis du tar en reise til en fornyelsespark!

Om du har lyst til å gjøre noe spesielt med din kjære, hvorfor ikke bestille en romantisk weekendtur til et sted dere alltid har ønsket å besøke?

Drøm deg bort til dempet belysning, et lavendelduftene boblebad og søt musikk. Våkne opp til duften av nytraktet kaffe, varme rundstykker, myke tøfler og morgenkåper. En romantisk weekendtur er innen rekkevidde, og dere velger selv hvilken destinasjon dere ønsker å besøke. Europa har flotte alternativer for alle som er glad i kunst, historie eller mat og drikke.

En helgetur med kjæresten til en av Europas flotte byer er en ypperlig måte å tilbringe mer kvalitetstid sammen. Endelig får dere muligheten til å ha fullt fokus på hverandre og legge igjen hverdagsstresset hjemme. Opplev byen dere velger i deres eget tempo og ta livet med ro, nyt hverandres selskap og skjem hverandre bort. Dere vil skape minner dere sent vil glemme!

Mer inspirasjon

Pakkereiser Reise alene Kjærestetur Temareiser

Reise til Gran Canaria Mallorca ferie Opplevelsesreiser Restplasser Spania

Restplasser fra Bergen Restplasser fra Stavanger Helsereiser Elvecruise

Reise til Nice Reise til England Sommerferie Valentines day

Yogaferie Reise til Skottland Israel reise

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret